even geduld, de pagina wordt geladen...

Locatie zoeker

Voor ouders

Voor ouders om fit te worden en hun apekoppies bij te houden

Monkey Moves blog

Eeuwige jeugd

Wat zou het fijn zijn om altijd jong te blijven. Of nou ja, om wel de kennis te hebben van nu, maar de fitheid van 20 jaar terug. Ik word in april alweer 42 (slik) en mijn kinderen zijn (bijna) 6 en net 3. Een oudere moeder met jonge kinderen. Het heeft zo zijn voordelen, want ik ben zelf bijna letterlijk gepokt en gemazeld. Maar de nadelen zijn er ook, want op mijn 30ste rende ik toch een stuk harder dan nu. En tien jaar terug legde ik mezelf wat vlotter in de knoop en vooral er weer uit. Gelukkig is er een manier om ook op de oudere leeftijd fit te blijven! Alles voor je kinderen hè. Of stiekem eigenlijk toch gewoon voor jezelf 😉.

Menu