Geen keuze maken maar kiezen voor alles

Geen keuze maken maar kiezen voor alles….

We hebben een aantal verschillende sporten overwogen voor onze dochter. Turnen, dansen, of toch iets anders? Wat zou het best passen bij haar en bij ons? Monkey Moves was de oplossing! Nieuw in Den Bosch, geen keuze maken maar kiezen voor alles! We hebben gelijk onze beide kinderen (Jenna, 4jaar en Hidde, 2 jaar) aangemeld na een eerste proefles. Jenna vindt de balsporten blijkbaar erg lastig en wordt dan wat baldadig, terwijl ze de niet-balsporten veel beter oppikt. Onze zoon heeft juist het tegenovergestelde; ‘een bal nodigt uit tot beweging’ en dat zie ik bij hem helemaal terug. Heel mooi om zo te ontdekken waar hun kracht ligt, maar ze zijn eigenlijk wel over alle lessen enthousiast. Als je aan ze vraagt op welke sport ze zitten, zeggen ze vol enthousiasme “Monkey Moves!”.
Helaas met Corona gaan de lessen in de sporthal niet door. De eerste week was er nog geen Online Community, maar dat konden we zelf ook verzinnen! Zaterdagochtend gelijk de Monkey Moves outfits aan en met zijn vieren (ja papa en mama doen ook mee) meedoen met het liedje van de warming-up op de tv! We hebben het Monkey Moves stippenspel, dus daar konden we vervolgens wat leuke spelletjes mee doen. Daarna nog op een kleed ‘sleeen’ door de kamer en als afsluiter natuurlijk de bellenblaas.
Niet zo leuk en gevarieerd als bij Erik in de les, maar een goed alternatief! “Zullen we volgende week weer Monkey Moves doen?” – JA!!!

Moeder van Jenna en Hidde.

Overige blog items

De trainer en de invloed op gezond gedrag van kinderen

Zeg ja tegen avontuur: hoe je een partner kan zijn in het gewaagde spel van je kind

Rust, reinheid en regelmaat en (geen) Ritalin

Starten als franchisenemer bij Monkey Moves 2

Starten als franchisenemer bij Monkey Moves

Monkey Moves

Leer(t) kinderen een leven lang gezond bewegen

Waar wil je op inloggen?

Klik op de knop hieronder of je wilt inloggen op jullie leslocatie of naar onze online community wilt gaan.

Leslocatie login

Plan je volgende lessen in, wijzig je lidmaatschap of stuur een bericht naar jouw docent

Clubhuis login

Kom in contact met de andere leden van Monkey Moves, vind gratis extra beweegactiviteiten en doe mee aan leuke challenges via ons digitale clubhuis.