Corona Update vanaf 15 Januari 2022

Yes we mogen weer naar binnen toe! Vanaf zaterdag 15 januari mogen we weer binnensporten! 

Wat betekent dit?

 • Zowel binnensport accomodaties als buitensport locaties zijn open 
 • Houd je aan de basisregels: was goed en vaak je handen, houd 1,5m afstand, blijf thuis bij klachten en laat je direct testen
 • Het coronatoegangsbewijs (QR-code) blijft vanaf 18 jaar verplicht op binnensport locaties (ook in de kleedkamer) 
 • Draag een mondkapje binnen
 • Publiek is helaas niet toegestaan bij onze Monkey Moves lessen 
 • Begeleiding bij een (ouder-kind / proef) les is toegestaan. Maximaal 1 begeleider per kind. Hou anderhalve meter afstand, een CTB en mondkapje zijn verplicht.

 

Raadpleeg jouw docent op welke manier jouw les doorgaat (buitenles of binnenles).

Geniet van het sporten! Wij zijn heel blij dat we alle apekoppies weer in beweging mogen brengen!

Corona Update vanaf 19 December 2021

Helaas. We zijn nog niet van corona af. We zijn er stil van… Vanaf zondag 19 december zit Nederland in lockdown. Wat betekent dit voor onze club?

We wisten dat dit deze winter weer kon gebeuren en daarom hebben we onze voorbereidingen getroffen. Afgelopen jaar hebben we, tijdens de lockdown, hele toffe buitenlessen gegeven, lesroutes opgezet en online lessen verzorgd. 

De nieuwe maatregelen

De lockdown gaat in op zondag 19 december en duurt tot vrijdag 14 januari. Tijdens de lockdown gelden de volgende regels:

 • Binnensport accomodaties zijn gesloten 
 • Buitensportlocaties blijven geopend voor alle leeftijden tussen 05.00 en 17.00 uur. Kinderen en jongeren tot en met 17 jaar kunnen buiten sporten.

Sporten en bewegen juist belangrijk in deze tijd 

We blijven het herhalen. Juist in deze tijd is sporten zo belangrijk. Wij doen er dan ook alles aan om onze apekoppies in beweging te houden!

Er zijn verschillende opties die tijdens de vorige lockdown heel succesvol hebben gewerkt en die we nu weer inzetten. Zo zijn er zelfstandige buitenlessen, lesroutes (waar je als familie zelfstandig doorheen gaat en beweegopdrachten uitvoert). En zijn er online lessen. Eén en ander afgestemd met gemeentes.

Raadpleeg jouw docent op welke manier jouw les doorgaat.

We moeten dit samen doen! En hopen op jouw steun en begrip!

Stay safe!

Corona Update vanaf 28 november 2021

Inmiddels zal je het nieuws rondom de nieuwe maatregelen wel gehoord hebben. Een flinke domper voor alles en iedereen. Zeker omdat bewegen en sporten zó belangrijk is. Hieronder lees je de belangrijkste regels en veranderingen voor onze Monkey Moves lessen.
 • Er zijn (tot 18 december) geen Monkey Moves lessen na 17u. Stond jouw les normaal gesproken wel gepland na 17u, dan kijken we uiteraard naar een oplossing, zoals het vervroegen of verplaatsen van de les! Jouw docent zal hierover contact met je opnemen. 
 • Houd je aan de basisregels: was goed en vaak je handen, houd 1,5m afstand, blijf thuis bij klachten en laat je direct testen.
 • Een coronatoegangsbewijs (QR-code) blijft verplicht bij binnenkomst van een binnensportaccommodatie voor iedereen van 18 jaar en ouder. Dit betekent ook in de kleedkamers. 
 • Vanaf 28 november is bij het verplaatsen binnen een locatie waar een coronatoegangsbewijs geldt, het dragen van een mondkapje verplicht. Wij vragen jullie dan ook om een mondkapje te dragen tijdens onze ouder-kind lessen. 
 • Publiek is helaas niet toegestaan bij onze Monkey Moves lessen. 
 • Begeleiding bij een proefles tijdens een zelfstandige lessen is toegestaan. Maximaal 1 begeleider per kind.  Hou anderhalve meter afstand, een CTB en mondkapje zijn verplicht.
Deze regels zijn opgelegd door de overheid waar we het mee moeten doen. Wij vragen hier zelf niet om, we hopen dan ook op jouw begrip en steun.  Het belangrijkste is dat we (onze) kinderen in beweging kunnen blijven brengen! we supply cheap bp rolex datejust m178240 0026 31mm ladies silver tone stainless steel for women and men. the best weblink in the world is likely to be tremendous understanding and exquisite comprehensive forensics education outstanding skin care.

Corona Update vanaf 13 november 2021

Vrijdagavond 12 november heeft het kabinet verdere aanscherping van de coronamaatregelen aangekondigd voor een periode van drie weken. Deze maatregelen hebben gevolgen voor onze Monkey Moves lessen en het bezoek aan sportaccommodaties. Gelukkig blijft sporten voor jong en oud nog steeds mogelijk, blijf dit ook vooral doen! 
 
De coronamaatregelen zijn als volgt:
 
 • Houd je aan de basisregels: was goed en vaak je handen, houd 1,5m afstand, blijf thuis bij klachten en laat je direct testen.
 • Een coronatoegangsbewijs (QR-code) is verplicht bij binnenkomst van een binnensport accommodatie voor iedereen van 18 jaar en ouder. Dit betekent ook in de kleedkamers.
 • Publiek is helaas niet toegestaan bij onze Monkey Moves lessen. 
 • Begeleiding bij (Ouder-Kind / Zelfstandige) lessen is toegestaan. Maximaal 1 begeleider per kind. 
 
Wij moeten als sportorganisatie deze regels naleven en daarom gaan we vanaf heden bij binnenkomst vragen om een coronatoegangsbewijs (18 jaar en ouder).
 
Hoe dit precies in z’n werk gaat, moet blijken in de praktijk. Het gaat ons onwijs aan het hart om iedereen zonder coronatoegangsbewijs te moeten weigeren, maar we kunnen helaas niet anders dan de regels omtrent de maatregelen nastreven. 
 
Heb je geen coronatoegansbewijs en kun je niet komen met jouw apekoppie? Dan kun je gebruik maken van het pauzeren van je lidmaatschap. Mocht je hiervan gebruik willen maken, neem dan contact op met jouw docent, dan maken wij dit voor je in orde. 
 
Wij hopen echt van harte dat wij iedereen, zonder gedoe, weer snel mogen ontvangen!
 
Let een beetje op elkaar!
 

Waar wil je op inloggen?

Klik op de knop hieronder of je wilt inloggen op jullie leslocatie of naar onze online community wilt gaan.

Leslocatie login

Plan je volgende lessen in, wijzig je lidmaatschap of stuur een bericht naar jouw docent

Clubhuis login

Kom in contact met de andere leden van Monkey Moves, vind gratis extra beweegactiviteiten en doe mee aan leuke challenges via ons digitale clubhuis.