Franchisenemer worden?

Wij zoeken wereldverbeteraars die graag een maatschappelijke bijdrage leveren en geld willen verdienen. Spreekt het concept van Monkey Moves je aan en ben je benieuwd naar de mogelijkheden in jouw regio? Monkey Moves is een kant en klaar multisportconcept met doorlopende leerlijn. Daarnaast bieden we een beproefde marketing – en sales workflow met kant en klare branding. Dit geeft jou de vrijheid van een eigen onderneming.

 

Monkey Moves geeft jou plezier in je werk en maakt daarmee impact op de maatschappij!

Neem vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat er in jouw regio mogelijk is.

Video afspelen

Oprichter Bart Poot

“Inmiddels zijn wij actief in 24 verschillende franchiseregio’s en brengen wij heel veel kinderen in beweging. Gaaf, daar word ik héél blij van, maar we zijn er nog niet. Er is nog veel meer uitbereiding mogelijk om nóg meer kinderen in beweging te brengen! Ben jij die persoon die graag kinderen in beweging brengt? Dan kom ik graag in contact met je!”

Persoonlijk WEBINAR

Persoonlijk contact en échte aandacht is belangrijk bij Monkey Moves, daarom nodig ik je graag uit voor een webinar met mij. Hierin vertel ik je over het multisportconcept van Monkey Moves en onze doorlopende leerlijn. Maar minstens zo belangrijk vind ik het om je te laten zien hoe  we met elkaar impact maken en jij geld kunt verdienen met Monkey Moves. Kortom, ik vertel je alle ins and outs over Monkey Moves. Natuurlijk is er ook ruimte voor vragen.

 

Wanneer: woensdag 30 juni 20.00-21.30u of donderdag 01 juli 10.00-11.30u of wanneer het jou uitkomt om het webinar terug te kijken

Door wie: Bart Poot, één van de oprichters van Monkey Moves  (bekijk mijn video hierboven)

Aanmeldenvia deze link

 

Ben jij het ondernemende type met passie voor sport en kinderen, meld je dan nu aan voor de gratis Webinar ‘Franchisekansen’ bij Monkey Moves.

Leonie:

“Vanuit mijn passie voor sport en beweging en mijn maatschappelijke betrokkenheid bij overgewicht bij jonge kinderen, kwam ik in aanraking met Monkey Moves. Ik raakte geïnspireerd door het concept en wilde graag multisportlessen gaan geven waar een wetenschappelijke basis aan ten grondslag ligt. Ik ben ervan overtuigd dat de franchiseformule van Monkey Moves een belangrijke structuur biedt voor mij en andere franchisenemers om als zelfstandig ondernemer aan de slag te gaan. Het biedt ook net dát beetje meer zekerheid, in plaats van helemaal op eigen houtje starten. Kortom: ik ben Monkey Moves fan.”

Franchisenemer worden DPG webinar 1
 • Stap 1

  Geïnteresseerd?

  Wil je werken met kinderen in de sport, zin geven aan het leven door maatschappelijke impact te leveren én geld verdienen? Dan is dit jouw toekomst! Ben jij een echte teamplayer? Heb je aandacht voor je werk en voor anderen? Ben je professioneel? Heb je oog voor ieders talenten? En creëer jij graag plezier voor kinderen? Check dan of jij het Monkey Moves DNA Bezit.
 • Stap 2

  Vervolggesprek

  Is het Monkey Moves zaadje al in je hoofd geplant? En heb je dat verliefde gevoel in je buik? Dat snappen wij. Wij namelijk ook ;-)! Heel fijn om even te bellen en te sparren over alle vragen die je hebt. Ook is dit het moment om met een aantal van onze huidige franchisenemers te bellen. Fijn om met gelijkgestemden te sparren en hun beslissingstraject aan te horen.
 • Stap 3

  Ontdek de magie

  Het is tijd om de magie van onze lessen te ervaren. Dit is ook het moment om weer een gesprek te voeren met één van onze franchisenemers. Tof hè! Het kan niet anders dan dat je nog blijer wordt van Monkey Moves na deze stap.
 • Stap 4

  Ontdek de magie

  De laatste stap is het ondertekenen van het franchisecontract en dan gaat jouw junglereis eindelijk echt van start met een fulltime opleidingsweek. Tijdens de opleidingsweek maak je je het Monkey Moves DNA eigen en leren wij jou alles over ondernemen. Een intensieve en leerzame periode.
  Hierna volgt een stageweek bij één van de huidige franchisenemers. Leer in de praktijk alles over het runnen van jouw eigen aperots!

“Dit is wat ik wil!” riep ik thuis

De combinatie van omgaan met kinderen, ze helpen en begeleiden, sport en bewegen en ook nog eigen baas zijn spraken mij enorm aan.

Starten als franchisenemer bij Monkey Moves

Monkey Moves NL – 15/02/2021

Ik ben Arjan Riezebos, per 1 januari 2021 start ik als franchisenemer van Monkey Moves in de gemeentes Deventer, Olst-Wijhe en Raalte. Toen mij werd gevraagd om een blog te schrijven over het starten als franchisenemer voor deze apetoffe familie, hoefde ik niet lang na te denken. Schrijven vind ik leuk en helemaal om te vertellen over dit avontuur! In het voorjaar van 2020 kwam Monkey Moves op mijn pad kwam. Op dat moment werkte ik in de horeca en kwam ik erachter dat mijn werk een (te) zware stempel drukte op mijn gezin en vrije tijd. Sporten kwam er haast niet meer van. Het was tijd voor meer regie over mijn leven. Met een job waar ik weer gelukkig van word! Het ondernemerschap was mij niet helemaal vreemd; ik had al eerder een eigen winkel gerund. Op Facebook zag ik een advertentie van Monkey Moves en ik vroeg een informatiepakket aan. Een paar dagen later kreeg ik allerlei informatie over de Monkey Moves formule en ik werd steeds enthousiaster. “Dit is wat ik wil!”, riep ik thuis. De combinatie van omgaan met kinderen, ze helpen en begeleiden, sport en bewegen en ook nog eigen baas zijn spraken mij enorm aan. Toch kwam er in het voorjaar van 2020 een grote twijfel… de coronacrisis. Corona raakte ook Monkey Moves. Maar gelukkig mochten kinderen vanaf mei weer buiten sporten. Een telefoongesprek met één van de oprichters volgde en ik was om. Ik wilde dolgraag verder met deze uitdaging. Op de aperots, het hart van Monkey Moves, werden verdere stappen gezet. Cijfers over bevolking en het aantal kinderen in de regio Deventer verzamelen, marktonderzoek doen en een financieel rapport opstellen. De cijfers en prognose zijn positief en daarmee gaan alle lichten op groen voor Monkey Moves Deventer! Ik zegde mijn baan op, vroeg een financiering aan voor de opleiding, de sportmaterialen en de ‘startersfee’. En ik schreef me in in het handelsregister van de Kamer van Koophandel. Op 28 september werd ik met open armen ontvangen in de Monkey Moves familie. Ik tekende mijn franchisecontract en bracht een champagnetoast. Ik ervaar het ook echt zo: een warme en hechte club met lieve en enthousiaste mensen. Een warm bad… In mijn volgende blog neem ik je mee in de opleidingsweek. Met sportieve groet, Arjan Bekijk het webinar
Franchisenemer Arjan

Waar wil je op inloggen?

Klik op de knop hieronder of je wilt inloggen op jullie leslocatie of naar onze online community wilt gaan.

Leslocatie login

Plan je volgende lessen in, wijzig je lidmaatschap of stuur een bericht naar jouw docent

Clubhuis login

Kom in contact met de andere leden van Monkey Moves, vind gratis extra beweegactiviteiten en doe mee aan leuke challenges via ons digitale clubhuis.