Franchisenemer Maarten

Voorstellen

Hallo allemaal! Mijn naam is Maarten Spoor en ik ben franchise-nemer van Monkey Moves Goes/Middelburg. Ik ben 26 jaar oud en ben al mijn hele leven weg van verschillende sporten! Ik ben geboren en getogen in de prachtige stad Utrecht. Al vanaf de basisschool wist ik dat ik kinderen sportlessen wilde geven. Na de middelbare school ben ik dus gelijk naar de sportacademie in Utrecht gegaan. Na 2 jaar ben ik verhuisd naar de MBO sportopleiding in Hilversum (ROC van Amsterdam). Hier heb ik mijn niveau 4 afgerond met mijn specialisatie BOS (Buurt, Onderwijs & Sport)
Na een stage te hebben gedaan bij een turnvereniging ben ik verder gedoken in de turnwereld, wat een prachtige sport! Het enige jammere vond ik dat het maar 1 sport was, en ik wilde meer! Veel meer! Na ongeveer 7 jaar les te hebben gegeven in turnen kwam een collega naar me toe die wist dat ik meer wilde dan alleen turnen. Zij had al eens contact gehad met Monkey Moves en wist dat dit iets voor mij was!

Franchisenemer Maarten 1De eerste stappen bij Monkey Moves

Nadat ik een gesprek heb gehad met Bart Poot (een van de oprichters) stond ik te popelen om te beginnen met lesgeven bij Monkey Moves. Er was alleen 1 ding.. Ik ging verhuizen naar Goes in Zeeland vanwege mijn vriendin. Bart vroeg me of ik het leuk vond om Monkey Moves naar Goes te brengen. Ik vond het een top idee! Maar zonder enige ervaring in het ondernemen was het toch wel een beetje eng om ineens voor jezelf te gaan starten. Ach ja, je leeft maar 1 keer en je moet er wat van maken dacht ik, tenslotte is dit wel wat ik wil, kinderen lesgeven. En nog geen jaar later stond ik weer in de zaal om les te geven. Alleen nu in 11 verschillende sporten!

 

Monkey Moves Zeeland

In September 2018 is Monkey Moves Goes officieel van start gegaan. Helemaal in mijn element geef ik deze lessen en ik heb het erg naar mijn zin! (Mijn ouders zagen het al wel aan komen want er was niks dat ik liever deed dan klimmen, een goede boom en Ik was alweer boven!) Een jaar later nadat Monkey Moves al wat bekender werd in Goes ben ik door gegaan naar een andere stad, Middelburg. Inmiddels geef ik nu 10 particuliere lessen per week. En breng ik wekelijks heel wat kinderen in beweging. Wat is het toch prachtig om te zien hoe de kinderen genieten van het klimmen en het multisporten, maar daarnaast ook van de groei die ze maken!

Franchisenemer Maarten 2

Het geeft mij zo veel voldoening dat ik weet dat ik nog erg lang bij Monkey Moves les zal blijven geven! De hele Monkey Moves visie spreekt mij al aan vanaf het moment dat ik over Monkey Moves hoorde! Na elke les die ik geef ga ik met een brede lach op mijn gezicht weer naar huis en heb ik alweer zin in de volgende les die ik mag geven!

 

Zie ik jou binnenkort in één van mijn lessen?

Gratis beweegkalender?

Nooit meer zonder ideeën!

Download onze beweegkalender en krijg voor elke dag van het jaar een beweegidee!

Overige blog items

Vriendenboekje; franchisenemer Hans Knetsch

Beweegtips

Praktische beweegtips voor kinderen per leeftijdscategorie

Vriendenboekje; franchisenemer Jordi Sticker

Ontwikkeling van het kind: de eerste vijf jaar

Vriendenboekje koen logchies

Vriendenboekje; franchisenemer Koen Logchies

Wat jij als ouder kan doen om bewegen voor jouw kindje makkelijker te maken

Monkey Moves

Leer(t) kinderen een leven lang gezond bewegen

progress bar

je bent bijna klaar. Waar mogen we ‘m naar toe sturen?

Scheurkalender-2021-voorkant-mini

Geen zorgen je gegevens zijn veilig en worden alleen voor Monkey Moves doeleinden gebruikt.

Gratis beweegkalender?

Download gratis onze beweegkalender vol leuke beweegideeën.

Scheurkalender-2021-voorkant-mini

Waar wil je op inloggen?

Klik op de knop hieronder of je wilt inloggen op jullie leslocatie of naar onze online community wilt gaan.

Leslocatie login

Plan je volgende lessen in, wijzig je lidmaatschap of stuur een bericht naar jouw docent

Clubhuis login

Kom in contact met de andere leden van Monkey Moves, vind gratis extra beweegactiviteiten en doe mee aan leuke challenges via ons digitale clubhuis.