4 redenen waarom je een Monkey Moves kinderfeestje zou willen

Ik zal in het kort uitleggen wat het Monkey Moves Kinderfeestje inhoud. Voor een sportief kinderfeestje moet je bij Monkey Moves zijn! Een knotsgek klim & klauter parcours, keuze uit 11 verschillende sporten, of 2 apeleuke spellen! De keuze is reuze, en helemaal aan jou!
Altijd komt er een klim & klauter stukje in voor. Dus ook bij bijvoorbeeld voetbal zal je zien dat je soms aan het klimmen bent.

Allereerst wil ik even mee geven dat een feestje bij Monkey Moves super gaaf is! Dit weet ik omdat ik zelf de kinderfeestjes geef, maar ook omdat mijn nichtje een kinderfeestje heeft gehad bij Monkey Moves en het hier (tot op de dag van vandaag) nog steeds over heeft. Ze vond het zo leuk om te doen! Lekker bewegen, sporten, plezier hebben met je vriendjes & vriendinnetjes.

Maar waarom zou je nou kiezen voor een Monkey Moves feestje? Lasergamen of zwemmen is toch ook leuk, en daar beweeg je toch ook? Het is allemaal zeker waar, maar bij een Monkey Moves feestje…

Jij bepaalt…

Bij een Monkey Moves feestje bepaal je zelf! Je mag zelf kiezen wat je gaat doen, en je hebt erg veel keuze! Je kan kiezen uit maar liefst 11 verschillende sporten! Je kan ook voor een groot klim & klauter parcours kiezen. Of je kan uit 2 verschillende apeleuke spellen kiezen (Mariokart / Het superapenspel). Niet alleen de activiteit mag je zelf kiezen, maar ook bepaal je zelf waar het kinderfeestje gegeven wordt, en welke tijd voor jou en voor de kinderen het best uit komt. Samen kijken we naar een geschikte locatie en of deze beschikbaar is. Door goede communicatie met elkaar is het ideaal om een feestje te regelen.

 

Het is een echt feestje!

Bij Monkey Moves is het feestje zelf echt geweldig leuk! Kinderen sporten, klimmen & klauteren, werken samen met elkaar. Het wekt enorm veel plezier en energie op! En dat allemaal met gezellige muziek op de achtergrond! Een echt feestje dus! De jarige job heeft zelf zijn/haar keuze kunnen maken, dus doen de kinderen echt wat ze het leukst vinden. Het leuke van het feestje is dat het voor zowel meisjes als jongens erg leuk is om te doen! Wie vindt klimmen, sporten en spelen nou niet leuk!?

Monkey Moves is een erg leuke activiteit voor kinderen, waarin bewegen en sociale interactie centraal staan. De begeleiders maken spelenderwijs contact met de kinderen en zorgen voor een prettige sfeer, waarin ieder kind en ouder zichzelf kan zijn. Een echte aanrader voor ouders en kinderen die een sportieve activiteit zoeken.

 

Een echte feestbegeleider

Nog een hele belangrijke reden voor ons is dat de feestbegeleider met de kinderen mee denkt en kind vriendelijk is. Natuurlijk is hij/zij gediplomeerd en heeft een verklaring van goed gedrag (VOG), maar dat betekent niet dat je gelijk een leuk feestje kan geven voor de kinderen. Het gaat erom dat de omgang met de kinderen goed is, en je vriendelijk bent. Dat de kinderen een vertrouwd gevoel krijgen en zo ook plezier in het feestje hebben. Je zal zien dat dat echt belangrijk is! Daarom kijken wij goed naar onze begeleiders en naar wat ze te bieden hebben.

 

Een last van je schouders

Bij Monkey Moves zorgen we dat de begeleiders het aanspreekpunt zijn voor de kinderen. Er gaat een last van je schouders. Alleen al met de gedachte dat je 15 leuke, drukke, energieke kinderen even uit handen kan geven is al een erg fijn gevoel. Dit betekent niet dat je weg kunt gaan. Maar wel dat jij zelf even niet meer de hoofdrol hebt.

Wij denken zelf dat het goed is als de ouders wel een kleine rol krijgen in het feestje. Bijvoorbeeld met het aangooien van ballen, of het helpen met een handstand. Kinderen willen graag laten zien wat ze doen/kunnen. Door alleen maar te kijken ben je dus eigenlijk ook al erg goed bezig, terwijl je hierdoor niet meteen in de spotlights staat.

 

Aan het einde van het feestje krijgen alle kinderen een apeleuk feestdiploma! Nu kunnen ze zeggen dat ze echte super slingerapen zijn!

4 redenen waarom je een Monkey Moves kinderfeestje zou willen 1

Wil jij na het lezen van mijn blog ook een feestje bij jou in de buurt? Neem dan snel vrijblijvend contact op!

 

Gratis beweegkalender?

Nooit meer zonder ideeën!

Download onze beweegkalender en krijg voor elke dag van het jaar een beweegidee!

Overige blog items

Vriendenboekje; franchisenemer Hans Knetsch

Beweegtips

Praktische beweegtips voor kinderen per leeftijdscategorie

Vriendenboekje; franchisenemer Jordi Sticker

Ontwikkeling van het kind: de eerste vijf jaar

Vriendenboekje koen logchies

Vriendenboekje; franchisenemer Koen Logchies

Wat jij als ouder kan doen om bewegen voor jouw kindje makkelijker te maken

Monkey Moves

Leer(t) kinderen een leven lang gezond bewegen

progress bar

je bent bijna klaar. Waar mogen we ‘m naar toe sturen?

Scheurkalender-2021-voorkant-mini

Geen zorgen je gegevens zijn veilig en worden alleen voor Monkey Moves doeleinden gebruikt.

Gratis beweegkalender?

Download gratis onze beweegkalender vol leuke beweegideeën.

Scheurkalender-2021-voorkant-mini

Waar wil je op inloggen?

Klik op de knop hieronder of je wilt inloggen op jullie leslocatie of naar onze online community wilt gaan.

Leslocatie login

Plan je volgende lessen in, wijzig je lidmaatschap of stuur een bericht naar jouw docent

Clubhuis login

Kom in contact met de andere leden van Monkey Moves, vind gratis extra beweegactiviteiten en doe mee aan leuke challenges via ons digitale clubhuis.