André Bolhuis overhandigt prijs voor best gerecenseerde sportclub!

Ouders beoordelen ons met een 9,8!

Naar aanleiding van de Albert Heijn sportweken hebben wij een fantastische prijs gekregen. Wij zijn namelijk uit 350 sportclubs als beste gerecenseerd door de sporters, met een 9,8! André Bolhuis, voorzitter van het NOC*NSF, kwam naar onze aperots om de prijs uit te reiken! Wij zijn echt apetrots op deze uitreiking en we willen jullie allemaal super erg bedanken

André Bolhuis overhandigt prijs voor best gerecenseerde sportclub! 1

Wat waren de AH Sportweken precies?

Van 22 augustus tot en met 11 september 2016 konden klanten van Albert Heijn-winkels sparen om gratis te proefsporten, tot wel 3 keer bij dezelfde club in één van de tien deelnemende Utrechtse gemeenten. Van 22 augustus tot en met 6 november openden zo’n 350 sportclubs hun deuren en hebben duizenden mensen gesport. Na deelname aan een sportactiviteit tijdens de AH Sportweken konden de proefsporters bij de deelnemende sportclubs een recensie achterlaten en de sportclub beoordelen op de vijf aspecten: gastvrijheid, plezier, begeleiding, sportfaciliteiten en sportactiviteit.

 

Een mooi bedrag

Wij hebben van het NOC-NSF ook nog een cheque gekregen van 500 euro. We willen het geld gaan investeren in het uitbreiden van onze missie: meer kinderen in beweging brengen. Eén van de mogelijkheden waar we nu aan denken is het uitbreiden van onze Monkey Moves zomerkampen, die we samen met Sportcentrum Olympos organiseren. Zoals bekend sporten kinderen in de zomervakantie minder. Dat is vreemd aangezien ze veel meer tijd hebben. Daarom organiseren wij graag zomerkampen. Deze zomerkampen staan in het teken van multisport (voetbal, hockey, judo, klimmen en klauteren en nog veel meer) en dragen bij aan het verhogen van de sportdeelname.

Lees meer over onze prijs in het artikel geschreven door het NOC-NSF via deze link: https://sport.nl/media/20844/winnendesportclubs1.pdf

Overige nieuws items

Monkey Moves regio Nieuwegein geïnterviewd door het Nederlands Jeugdinstituut

Tijdelijk geen lessen in Enschede

Apetoffe lessen in Belfort!

(no-name)

Medewerkers gezocht!

Vertrouwenscontactpersoon van Monkey Moves

Waar wil je op inloggen?

Klik op de knop hieronder of je wilt inloggen op jullie leslocatie of naar onze online community wilt gaan.

Leslocatie login

Plan je volgende lessen in, wijzig je lidmaatschap of stuur een bericht naar jouw docent

Clubhuis login

Kom in contact met de andere leden van Monkey Moves, vind gratis extra beweegactiviteiten en doe mee aan leuke challenges via ons digitale clubhuis.