De allereerste franchisenemers!

Een hele bijzondere dag

Deze week is bijzonder, maar vandaag is wel heel speciaal. Vandaag zijn de allereerste drie echte apekoptoppers franchisenemers geworden van ons apeleuke multisport programma. Iets dat gisteren op de eerste gezamenlijke dag heel erg duidelijk werd is waarom wij met elkaar aan de slag willen. We hebben gisteren namelijk met elkaar hard gewerkt om goed op papier te krijgen hoe we met elkaar de meeste impact kunnen maken. Daar gaan we voor. Wij gaan deze samenwerking met elkaar aan om zoveel mogelijk apekoppen de mogelijkheid te bieden fit en zelfredzaam te worden, middels multisport. Wij willen met elkaar impact maken op deze nieuwe generatie en de die hierna volgende generaties!

De komende dagen gaan Koen Logchies, Maaike Jager en Niek Zoethout een intensief traject in om niet alleen het inhoudelijke programma van binnen en buiten te leren kennen, maar ze volgen ook een stoom cursus ondernemen, apeleuke marketing, boekhouden en sales. Een pittige week hebben ze dus voor de boeg. Vanmorgen gaan ze aan de slag met het invullen van hun business model canvas en wordt er veel stilgezeten, maar natuurlijk gaan we vanmiddag de gymzaal in om alle materialen te leren kennen en apeleuke parcoursjes te bouwen!

Houd onze social media kanalen deze week in de gaten om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen en om deze nieuwe franchisenemer beter te leren kennen.

Jij kunt ook jouw eigen groepen starten <– klik op die link!

Overige nieuws items

Monkey Moves regio Nieuwegein geïnterviewd door het Nederlands Jeugdinstituut

Tijdelijk geen lessen in Enschede

Apetoffe lessen in Belfort!

(no-name)

Medewerkers gezocht!

Vertrouwenscontactpersoon van Monkey Moves

Waar wil je op inloggen?

Klik op de knop hieronder of je wilt inloggen op jullie leslocatie of naar onze online community wilt gaan.

Leslocatie login

Plan je volgende lessen in, wijzig je lidmaatschap of stuur een bericht naar jouw docent

Clubhuis login

Kom in contact met de andere leden van Monkey Moves, vind gratis extra beweegactiviteiten en doe mee aan leuke challenges via ons digitale clubhuis.