Dominique, De nieuwe stagiaire van Monkey Moves!

Dominique gaat de aankomende periode stage lopen bij Monkey Moves. In dit artikel zal zich voorstellen en vertellen wat ze Monkey Moves gaat doen!

Ik ben Dominique en ik ben derdejaars SPECO, Marketing & Management studente aan de Fontys Economische Hogeschool Tilburg. Naast mijn studie ben ik vaak op de hockeyclub te vinden, zowel als speelster bij Dames 2 als hockeytrainster van verschillende jeugdteams. Ik geef nu bijna tien jaar training en ik vind het leuk om mensen iets te kunnen leren. Drieënhalf jaar geleden besloot ik te solliciteren bij de Efteling als weekend- en vakantiemedewerkster in de horeca en tot op de dag van vandaag werk ik hier met veel plezier.

In het eerste halfjaar van leerjaar drie staat de stage centraal en al snel kwam ik terecht bij Monkey Moves. De gedachtegang achter dit concept spreekt mij aan omdat ik zelf meemaak op de hockeyclub hoe snel jonge kinderen willen veranderen van sport en hierom besloot ik om contact te gaan zoeken. Tijdens mijn stage zal ik me veel gaan focussen op de marketingcommunicatie en onderzoeken hoe we van Monkey Moves een groot succes kunnen maken! Ik heb heel veel zin in de komende vier maanden en ben benieuwd wat er allemaal op mij af gaat komen!

Overige nieuws items

Monkey Moves regio Nieuwegein geïnterviewd door het Nederlands Jeugdinstituut

Tijdelijk geen lessen in Enschede

Apetoffe lessen in Belfort!

(no-name)

Medewerkers gezocht!

Vertrouwenscontactpersoon van Monkey Moves

Waar wil je op inloggen?

Klik op de knop hieronder of je wilt inloggen op jullie leslocatie of naar onze online community wilt gaan.

Leslocatie login

Plan je volgende lessen in, wijzig je lidmaatschap of stuur een bericht naar jouw docent

Clubhuis login

Kom in contact met de andere leden van Monkey Moves, vind gratis extra beweegactiviteiten en doe mee aan leuke challenges via ons digitale clubhuis.