Even voorstellen: BOB.. Welkom bij Monkey Moves​

Bob is 1 van de nieuwe aanwinsten van Monkey Moves. Hij zal voor zijn studie sport en bewegen een project gaan managen. Momenteel is Bob gekroond tot promotie koning! Bob zal zich nu even voorstellen!

Mijn naam is Bob Sanders. Ik ben 21 jaar en woon in Zeist. Momenteel zit ik in mijn laatste jaar van de opleiding Sport en Bewegen aan Roc Midden Nederland in Amersfoort. Ik heb op mijn opleiding veel te maken met sport en voornamelijk het lesgeven daarin. Je leert veel didactische vaardigheden en de manier van lesgeven voor verschillende leeftijdsgroepen.

Zelf ben ik 3 jaar geleden begonnen met fitness/krachttraining en vond dit zo leuk dat ik dit op mijn opleiding ook gekozen heb als specialisatie. Ik heb vorig jaar bij een fitnesscentrum mijn fitness specialisatie gedaan en erg veel ervaring opgedaan. Hierdoor heb ik mijn fitvak diploma met gemak gehaald.

Ik studeer af met het profiel Sport & Management en twee fitness diploma’s. Ik doe mijn management stage dit jaar bij Monkey Moves en zal ik een project opzetten en uitvoeren.

Bij Monkey Moves ben ik gekomen via stagemarkt.nl en heb op de site van Monkey Moves gezien dat het een vrij nieuw bedrijf/concept is. Dat betekent dat er genoeg voor mij te doen is en dat ik hier prima een project kan uitvoeren.

Na mijn sportopleiding ga ik doorstuderen op de Hogeschool alleen weet ik nog niet welke studie en welke school.

In mijn vrije tijd doe ik aan sport, lezen, reizen en met vrienden zijn.

Overige nieuws items

Monkey Moves regio Nieuwegein geïnterviewd door het Nederlands Jeugdinstituut

Tijdelijk geen lessen in Enschede

Apetoffe lessen in Belfort!

(no-name)

Medewerkers gezocht!

Vertrouwenscontactpersoon van Monkey Moves

Waar wil je op inloggen?

Klik op de knop hieronder of je wilt inloggen op jullie leslocatie of naar onze online community wilt gaan.

Leslocatie login

Plan je volgende lessen in, wijzig je lidmaatschap of stuur een bericht naar jouw docent

Clubhuis login

Kom in contact met de andere leden van Monkey Moves, vind gratis extra beweegactiviteiten en doe mee aan leuke challenges via ons digitale clubhuis.