Even voorstellen: Melissa Pieters

Hoi allemaal,

Mijn naam is Melissa Pieters en ik ben op dit moment master student Bewegingswetenschappen aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Als fanatiek hockeyster en trainer/coach ben ik natuurlijk erg enthousiast over sport en vind ik het niet alleen leuk om zelf actief te zijn maar ook om andere nieuwe vaardigheden te leren.

Door mijn interesse in sportstimulering en met name de motorische ontwikkeling van kinderen ben ik geïnteresseerd geraakt in het programma van Monkey Moves. Erg blij en enthousiast ben ik dan ook om te vertellen dat ik hier mijn afstudeerscriptie mag uitvoeren! Tijdens mijn onderzoek zal ik focussen op zowel de ontwikkeling van de grondvormen van bewegen (lopen, balanceren, springen, gooien, etc.) als de ontwikkeling van het zelfbeeld van de kinderen, denk hierbij aan een sportief zelfbeeld maar ook het sociale zelfbeeld. Deze combinatie vind ik erg interessant aangezien o.a. deze aspecten van invloed zijn op langdurige sportbeoefening en spelplezier.

Op dit moment zijn we nog hard bezig met de exacte vormgeving van het onderzoek maar in de maanden maart, april en mei zul je mij misschien tijdens een les kunnen tegenkomen voor metingen. Ik heb er in ieder geval erg veel zin in!

Tot snel,

Melissa

Overige nieuws items

Monkey Moves regio Nieuwegein geïnterviewd door het Nederlands Jeugdinstituut

Tijdelijk geen lessen in Enschede

Apetoffe lessen in Belfort!

(no-name)

Medewerkers gezocht!

Vertrouwenscontactpersoon van Monkey Moves

Waar wil je op inloggen?

Klik op de knop hieronder of je wilt inloggen op jullie leslocatie of naar onze online community wilt gaan.

Leslocatie login

Plan je volgende lessen in, wijzig je lidmaatschap of stuur een bericht naar jouw docent

Clubhuis login

Kom in contact met de andere leden van Monkey Moves, vind gratis extra beweegactiviteiten en doe mee aan leuke challenges via ons digitale clubhuis.