Koningaapspelen groot succes

​Afgelopen woensdag, op 26 april, hebben wij weer een groot evenement georganiseerd in het thema van Koningsdag! We hebben op die dag ongeveer 65 kindjes in beweging gebracht.
HIEP HIEP HOERA…. Onze Koning Willem Alexander is dit jaar 50 geworden. In het thema van Koningsdag hebben wij op 26 april dan ook een evenement georganiseerd. De gymzaal parkwijk hebben we versierd met oranje vlaggen en meer. Samen hebben we dan ook van 13:00 tot 16:00 in gymzaal Parkwijk te Utrecht deze geweldige feestdag gevierd!

APELEUK EVENEMENT

​Wederom kon iedereen onder begeleiding van onze geweldige docenten de hele middag los. Voorbeelden van een aantal spellen die we hebben gedaan zijn de Koninklijke Loper, Koningsbal, Paleisje beklimmen en nog veel meer! Sporten als speerwerpen, handbal en atletiek zijn voorbijgekomen, welke het multisport concept van Monkey Moves hebben benadrukt. Zo hebben deze spellen bijgedragen aan de brede motorische ontwikkeling van ieder kind!
Ook sociale vaardigheden kwamen tijdens dit evenement aan bod. Zo was het de bedoeling bij het spel Koninklijke Loper dat kinderen samen werkten en elkaar hielpen tijdens het verplaatsen van een aantal hoepels. Door de hoepels door te geven konden zij het parcours lopen.
Een ander spel waarbij de sociale vaardigheden werden getraind was Kroon Koning APIE. Bij dit spel stond vertrouwen en samenwerken centraal. Zo werd één kindje geblinddoekt en werd van hem/ haar verwacht APIE te kronen. Een soort van Ezeltje Prik dus. Het andere kindje dat erbij stond moest aanwijzingen geven. De kinderen konden uiteraard ook geholpen worden door papa of mama.
Verder was er voor de kinderen wat te drinken tijdens het sporten. Na afloop kregen alle apekoppen een leuke verrassing mee naar huis. Ook zagen wij tegen het einde dat er ruim 65 apekoppen waren geweest. Een geweldige dag om naar terug te kijken dus!

EVENEMENTEN MONKEY MOVES

Jaarlijks organiseren wij verschillende evenementen die bijdragen aan onze visie. Wij hopen jullie natuurlijk weer te zien op het eerst volgende evenement. ​Houd onze site dus goed in de gaten en hopelijk zien wij jullie snel weer!

Overige nieuws items

Monkey Moves regio Nieuwegein geïnterviewd door het Nederlands Jeugdinstituut

Tijdelijk geen lessen in Enschede

Apetoffe lessen in Belfort!

(no-name)

Medewerkers gezocht!

Vertrouwenscontactpersoon van Monkey Moves

Waar wil je op inloggen?

Klik op de knop hieronder of je wilt inloggen op jullie leslocatie of naar onze online community wilt gaan.

Leslocatie login

Plan je volgende lessen in, wijzig je lidmaatschap of stuur een bericht naar jouw docent

Clubhuis login

Kom in contact met de andere leden van Monkey Moves, vind gratis extra beweegactiviteiten en doe mee aan leuke challenges via ons digitale clubhuis.