Monkey Moves Lessen ook tijdens lockdown

Dinsdag 15 december 2020

Wij nemen onze verantwoordelijkheid naar aanleiding van de persconferentie van premier Rutte op 14 december. Iedereen kan zijn steentje bijdragen aan de minimalisering van verdere verspreiding, door zoveel mogelijk sociale contacten te vermijden. Dit vraagt flexibiliteit en aanpassingsvermogen van iedereen. Gelukkig zijn wij flexibel en hebben we onze lessen aangepast naar een online variant.

We maken in ons online programma een onderscheid in ouder-kind lessen (dreumes en peuter groepen) en de zelfstandige lessen (kleuters en basisschool kinderen).

Ouder-Kind lessen

Sportlessen in de gymzaal zijn tot en met 19 januari niet mogelijk. Dit betekent echter niet dat onze lessen niet doorgaan. Als je ons een beetje kent, dan weet je dat wij altijd proberen om zoveel mogelijk kinderen in beweging te blijven brengen. De ouder-Kind lessen gaan dan ook thuis verder. Op de lestijd waarop je normaal gesproken les hebt met je kind(eren), log je in via een link en neem je thuis deel aan onze lessen.

Zelfstandige lessen

De zelfstandige lessen gaan door. Er zijn 2 opties: buiten of thuis. Buiten op een outdoorlocatie. Thuis, op de lestijd waarop jouw kind normaal gesproken les heeft, log je in via een link en neem je thuis deel aan onze lessen. Vraag aan jouw docent wat de opties in jouw regio zijn.

Kijk hier waar de dichtstbijzijnde locatie voor jou is of neem contact op met de franchisenemer uit jouw regio.

 

Let een beetje op elkaar! Samen moeten we dit doen! #wewinnenveelmetsport

 

Overige nieuws items

Monkey Moves regio Nieuwegein geïnterviewd door het Nederlands Jeugdinstituut

Tijdelijk geen lessen in Enschede

Apetoffe lessen in Belfort!

(no-name)

Medewerkers gezocht!

Vertrouwenscontactpersoon van Monkey Moves

Waar wil je op inloggen?

Klik op de knop hieronder of je wilt inloggen op jullie leslocatie of naar onze online community wilt gaan.

Leslocatie login

Plan je volgende lessen in, wijzig je lidmaatschap of stuur een bericht naar jouw docent

Clubhuis login

Kom in contact met de andere leden van Monkey Moves, vind gratis extra beweegactiviteiten en doe mee aan leuke challenges via ons digitale clubhuis.