Monkey Moves op de dag van de gezonde kinderopvang

Een bruisende dag met kennissessies, workshops en activiteiten

In de kinderopvang gaat het thema gezondheid steeds meer leven. Natuurlijke (groene) kinderopvang, goede voeding en voldoende bewegen dragen bij aan de gezondheid van zowel de kinderen als de pedagogisch medewerkers. Vorige week stonden onze toppers Koen en Kirsten met Monkey Moves op deze dag om gesprekken te voeren met organisaties en personen die zich inzetten voor een gezondere kinderopvang. Het was een zeer leerzame dag waar veel kennis is gedeeld en opgedaan!

Enthousiasme multisport

Kirsten en Koen hadden veel gesprekken met mensen die nog nooit gehoord hadden van het multisport concept. Na een korte uitleg werden deze mensen wel super enthousiast en kregen wij veel complimenten. Hier zijn wij natuurlijk apetrots op!

Eigen bijdrage stap naar gezondere kinderopvang

Steeds meer ouders kiezen voor kinderopvang die gezonde voeding, beweging en natuur hoog in het vaandel heeft staan. Want bewegen, gezond eten en buiten spelen zijn belangrijk voor de sociaal-emotionele, cognitieve en fysieke ontwikkeling van kinderen. Het doel van Monkey Moves is om maatschappelijke impact te maken, door zoveel mogelijk apekoppen in beweging te krijgen én ze op sociaal- en motorisch gebied te ontwikkelen. Ook wij leveren een bijdrage naar gezondere kinderopvang. Dit doen wij door workshops aan te bieden op bso’s en kdv’s. Wil jij ook een Monkey Moves jungle op jouw bso of kdv? Check HIER voor meer info!

 

gebruikte bron(nen): http://www.kinderopvangcongressen.nl/gezond

 

Overige nieuws items

Monkey Moves regio Nieuwegein geïnterviewd door het Nederlands Jeugdinstituut

Tijdelijk geen lessen in Enschede

Apetoffe lessen in Belfort!

(no-name)

Medewerkers gezocht!

Vertrouwenscontactpersoon van Monkey Moves

Waar wil je op inloggen?

Klik op de knop hieronder of je wilt inloggen op jullie leslocatie of naar onze online community wilt gaan.

Leslocatie login

Plan je volgende lessen in, wijzig je lidmaatschap of stuur een bericht naar jouw docent

Clubhuis login

Kom in contact met de andere leden van Monkey Moves, vind gratis extra beweegactiviteiten en doe mee aan leuke challenges via ons digitale clubhuis.