Monkey Moves op de Kindstart beurs 2017

Twee actieve dagen met apeleuke mensen

Wij stonden vrijdag 29 en zaterdag 30 september op de Kindstart beurs in Amsterdam. Een beleefbeurs vóór en dóór ondernemers binnen de kinderopvang. Net zoals op de dag van de gezonde kinderopvang, hebben wij veel leuke en interessante gesprekken gehad. In deze gesprekken vertelden wij over ons apeleuk aanbod en deelden wij onze visie over het belang van bewegen.

Boter kaas en eieren 

Op de beurs konden de bezoekers het Monkey Moves gevoel zelf ervaren! Wij lieten de bezoekers zien hoe wij met weinig materiaal en veel creativiteit toch apeleuke beweegopdrachten kunnen verzinnen. Zo speelden wij Boter kaas en eieren met de bezoekers, waarbij zij met pittenzakjes naar het speelveld moesten rennen (zie foto’s onderaan de pagina). Ook hadden wij natuurlijk een apeleuk parcours neergezet waarop de bezoekers werden uitgedaagd.

Impact maken

Al met al waren het voor ons twee leuke dagen waaruit hopelijk meer impact kan worden gemaakt. Dit bijvoorbeeld door middel van het opleiden van pedagogisch medewerkers binnen de kinderopvangorganisaties, of middels een verschillende trainingen of cursusprogramma’s. Wij hebben er al apeveel zin in om aan de slag te gaan met de organisaties die wij hebben gesproken tijdens het evenement. Wil jij ook meer motorische ondersteuning voor kinderen op jouw bso/kdv? Kijk dan even hier!

Monkey Moves op de Kindstart beurs 2017 1 Monkey Moves op de Kindstart beurs 2017 2  Monkey Moves op de Kindstart beurs 2017 3 Monkey Moves op de Kindstart beurs 2017 4

Overige nieuws items

Monkey Moves regio Nieuwegein geïnterviewd door het Nederlands Jeugdinstituut

Tijdelijk geen lessen in Enschede

Apetoffe lessen in Belfort!

(no-name)

Medewerkers gezocht!

Vertrouwenscontactpersoon van Monkey Moves

Waar wil je op inloggen?

Klik op de knop hieronder of je wilt inloggen op jullie leslocatie of naar onze online community wilt gaan.

Leslocatie login

Plan je volgende lessen in, wijzig je lidmaatschap of stuur een bericht naar jouw docent

Clubhuis login

Kom in contact met de andere leden van Monkey Moves, vind gratis extra beweegactiviteiten en doe mee aan leuke challenges via ons digitale clubhuis.