Nieuwe apesoort ontdekt in de jungle

Whaaaattttt? Is er een nieuwe apesoort ontdekt in de jungle? Jazeker! Opeens zagen we daar een oude, wijze aap op een rots zitten. Het leek wel alsof hij aan het mediteren was. Na een een tijdje, stond hij op en slingerde wat door de jungle heen. Ondanks zijn leeftijd (wij vermoeden dat hij oud is), zag dat slingeren er nog heel soepel uit.

Hij keek even om zich heen, keek wat bedenkelijk, zat even aan zijn baard en toen was het daar! Hij pakte zijn boek, bladerde er doorheen en het leek wel alsof hij het toen echt zeker wist! Met een grote glimlach op zijn gezicht en zijn boek in zijn hand, rende hij naar de andere apen toe.

Nieuwe apesoort ontdekt in de jungle 1 Nieuwe apesoort ontdekt in de jungle 2 Nieuwe apesoort ontdekt in de jungle 3 Nieuwe apesoort ontdekt in de jungle 4

Zoals jullie kunnen zien is er dus een oude wijze aap bij. Welke naam vind jij dat hierbij past?

Laat het ons weten, welke naam jij vindt passen bij deze oude, wijze aap! Onder alle inzendingen verloten wij 3 complete Monkey Moves tenues. Inzenden kan tot 1 mei 2018.

Overige nieuws items

Monkey Moves regio Nieuwegein geïnterviewd door het Nederlands Jeugdinstituut

Tijdelijk geen lessen in Enschede

Apetoffe lessen in Belfort!

(no-name)

Medewerkers gezocht!

Vertrouwenscontactpersoon van Monkey Moves

Waar wil je op inloggen?

Klik op de knop hieronder of je wilt inloggen op jullie leslocatie of naar onze online community wilt gaan.

Leslocatie login

Plan je volgende lessen in, wijzig je lidmaatschap of stuur een bericht naar jouw docent

Clubhuis login

Kom in contact met de andere leden van Monkey Moves, vind gratis extra beweegactiviteiten en doe mee aan leuke challenges via ons digitale clubhuis.