Pietengym bij Monkey Moves

PIETENDAG GROOT SUCCES!

Woensdag 30 november was het zo ver, de allereerste Monkey Moves pietendag! Van 13:00 tot 16:00 konden zowel leden van Monkey Moves als niet-leden bij ons in sportcentrum Olympos hun pietendiploma halen. Om te bewijzen dat deze apekoppen alles in zich hadden om een echte piet te worden, moesten zij proberen te balanceren over daken, cadeautjes in de schoorsteen te gooien en te klimmen en klauteren als piet. Wanneer een onderdeel behaald was, kon Piet dit aftekenen op het diploma!

70 NIEUWE HULP-PIETJES

Pietengym bij Monkey Moves 1
Na het treffen van alle voorbereidingen, het versieren van de zaal en het regelen van twee geweldige pieten, kon de dag om 13:00 eindelijk beginnen. Na het openingsdansje met Apie begonnen de eerste pietjes vol enthousiasme aan alle oefeningen. Iedereen had het geweldig naar z’n zin en werd goed geholpen door de pieten, die gelukkig werden bijgestaan door onze eigen meesters en juffen. Elk uur kwam Apie weer even langs om met alle nieuw binnengekomen pietjes het dansje te doen. Toen om 16:00 de laatste apekoppen tevreden naar huis gingen met hun pietendiploma hadden onze pieten en Apie spierpijn van al het dansen, slingeren en balanceren over de daken. De dag was een zeer groot succes en Sinterklaas mag dan ook erg blij zijn met de ruim 70 nieuwe hulp-pietjes die hun pietendiploma hebben gehaald bij Monkey Moves!

EVENEMENTEN MONKEY MOVES

Na ons zeer succesvolle zomerkamp, de herfstactiviteit in samenwerking met de Albert Heijn in de herfstvakantie en deze geweldige pietendag, zijn wij van plan nog veel meer activiteiten te plannen. Ook in de kerstvakantie zal er dus weer een leuk evenement zijn bij Monkey Moves. Meer informatie hierover volgt nog, hou onze site dus goed in de gaten en zorg dat je niets mist!

 

Overige nieuws items

Monkey Moves regio Nieuwegein geïnterviewd door het Nederlands Jeugdinstituut

Tijdelijk geen lessen in Enschede

Apetoffe lessen in Belfort!

(no-name)

Medewerkers gezocht!

Vertrouwenscontactpersoon van Monkey Moves

Waar wil je op inloggen?

Klik op de knop hieronder of je wilt inloggen op jullie leslocatie of naar onze online community wilt gaan.

Leslocatie login

Plan je volgende lessen in, wijzig je lidmaatschap of stuur een bericht naar jouw docent

Clubhuis login

Kom in contact met de andere leden van Monkey Moves, vind gratis extra beweegactiviteiten en doe mee aan leuke challenges via ons digitale clubhuis.