Slingerend het nieuwe jaar in

​GELUKKIG NIEUWJAAR IEDEREEN!!! Helaas, de feestdagen zitten er weer op. Iedereen heeft zich tijdens de kerstdagen weer samen met familie en vrienden helemaal vol kunnen eten, en ook tijdens oud en nieuw zullen de meeste van jullie genoeg oliebollen op hebben. Om het jaar dus fris en sportief te beginnen slingerden wij op woensdag 4 januari van 13:00 tot 16:00 in sportcentrum Olympos samen met jullie het nieuwe jaar in tijdens het Monkey Moves WinterFit evenement!

SPORTIEF BEGIN 2017

Onder begeleiding van onze geweldige docenten kon iedereen de hele middag los. Van sneeuwballen en vuurpijlen gooien tot skilopen, en van sleeën tot het beklimmen van ons ijskasteel, voor alle apekoppen waren er allerlei leuke en sportieve activiteiten bedacht, volledig in het winterthema.

Tot groot genoegen van vele van jullie, had ook Apie besloten zijn winterslaapje over te slaan om gezellig mee te kunnen doen! Elk uur begonnen we dus met een dansje en konden alle apekoppen een knuffel krijgen van onze geliefde mascotte.

​Verder was er voor iedereen nog een hapje en een drankje, en natuurlijk kregen alle apekoppen na afloop nog een leuke verassing mee naar huis. Nadat iedereen vermoeid, maar zeer tevreden onze aperots had verlaten, zagen wij dat er ruim 85 apekoppen waren geweest! Een fantastische dag dus!

EVENEMENTEN MONKEY MOVES

Net als onze pietendag bleek ook deze dag een groot succes. 2017 is voor ons geweldig begonnen en beloofd een geweldig jaar te worden. Ook dit jaar zullen wij weer veel organiseren en wij hopen natuurlijk dat jullie hier allemaal bij kunnen zijn. Houd onze site dus goed in de gaten en hopelijk zien wij jullie snel weer!
Quote van de dag van een apekop: ”Ik vond dit super vet, hier wil ik voor altijd wonen!”

Overige nieuws items

Monkey Moves regio Nieuwegein geïnterviewd door het Nederlands Jeugdinstituut

Tijdelijk geen lessen in Enschede

Apetoffe lessen in Belfort!

(no-name)

Medewerkers gezocht!

Vertrouwenscontactpersoon van Monkey Moves

Waar wil je op inloggen?

Klik op de knop hieronder of je wilt inloggen op jullie leslocatie of naar onze online community wilt gaan.

Leslocatie login

Plan je volgende lessen in, wijzig je lidmaatschap of stuur een bericht naar jouw docent

Clubhuis login

Kom in contact met de andere leden van Monkey Moves, vind gratis extra beweegactiviteiten en doe mee aan leuke challenges via ons digitale clubhuis.