Sportdocent Jan van Holland

Eind vorig jaar zijn wij een samenwerking aangegaan met SportCity Leidsche Rijn! Sinds 9 januari worden de Monkey Moves lessen hier op maandag en woensdag gegeven door onze nieuwe sportdocent Jan van Holland! Hieronder stelt hij zich voor:

Wie ben je? En waarom wilde jij graag als Monkey Mover aan het werk?

Mijn naam is Jan van Holland, ik ben 30 jaar en woon in Utrecht. Sport is al jaren een passie van mij, met als favoriete sporten golfsurfen, voetbal, windsurfen, snowboarden en tennis! Elk jaar probeer ik nieuwe surfspots uit ergens in de wereld, want reizen is een andere passie van me.
Ik vind Monkey Moves een bedrijf met een duidelijke missie en visie waar ik me in kan vinden. Er is ruimte om te innoveren en dingen uit te proberen. Er wordt gedroomd en nieuwe ideeën zijn welkom. Dat vind ik tof en daarom ben ik blij dat ik van dit team onderdeel mag zijn.

Wat is je ervaring tot nu toe met lesgeven bij Monkey Moves?

Ik ben begin januari begonnen als sportdocent in Sportcity in Leidsche Rijn, waar ik op maandag –en woensdagochtend sportlessen geef aan kinderen in de leeftijd van 1,5 – 4 jaar oud.

Wat maakt Monkey Moves anders dan een “normale” gymles of sportles?

Een combinatie tussen sport en spel in een speelse setting met veel muziek en dansjes.

Wat is bijgebleven van de lessen tot nu toe? Heb je nog een leuke anekdote over de les?

Ik werk pas kort voor Monkey Moves, maar wat me opvalt is hoe verschillend kinderen reageren op aan –en afwezigheid van ouders bij de les. De een is verlegen als papa of mama er is en ontpopt zich tot vrolijk enthousiast als de ouder een kopje koffie gaat drinken. Bij een ander kind kan het zo maar andersom zijn.

Wat zou je willen zeggen tegen alle kids en ouders die nog niet aan Monkey Moves doen?

Als u op zoek bent naar een speelse, gezellige en professionele manier om uw kind te laten sporten en bewegen, kom dan naar een proefles. Uw kind krijgt de ruimte om op eigen niveau deel te nemen aan verschillende sporten in een gezellig en uitdagend ingerichte zaal!

•Bent u geÏntresseerd in een proefles? Schrijf u dan nu in voor een gratis proefles bij Monkey Moves! Dat kan via de volgende link. 

Overige nieuws items

Monkey Moves regio Nieuwegein geïnterviewd door het Nederlands Jeugdinstituut

Tijdelijk geen lessen in Enschede

Apetoffe lessen in Belfort!

(no-name)

Medewerkers gezocht!

Vertrouwenscontactpersoon van Monkey Moves

Waar wil je op inloggen?

Klik op de knop hieronder of je wilt inloggen op jullie leslocatie of naar onze online community wilt gaan.

Leslocatie login

Plan je volgende lessen in, wijzig je lidmaatschap of stuur een bericht naar jouw docent

Clubhuis login

Kom in contact met de andere leden van Monkey Moves, vind gratis extra beweegactiviteiten en doe mee aan leuke challenges via ons digitale clubhuis.