Stimuleringsprijs MAEX Utrecht

Wat een erkenning en waardering!

Stimuleringsprijs MAEX Utrecht 1
MAEX Stimuleringsprijs. Foto gemaakt door Eddy van Steenvoorden

Wow, wat een verrassing en tegelijkertijd erkenning en waardering! Tijdens de lancering van het lokale platform www.utrecht.maex.nl (officieel gelanceerd door Wethouder Kees Diepeveen), in de schitterende omgeving van Moestuin Utrecht, ontvingen wij een stimuleringsprijs uit handen van Sylvia de Ronde Bresser. In totaal kwamen er meer dan honderd enthousiaste initiatiefnemers, hulptroepen, ambtenaren en andere geïnteresseerden bijeen voor de lancering van de MAEX Utrecht.

 

Maatschappelijke Impact

Een prijs die onze maatschappelijke impact in Utrecht nog een extra zetje de goede richting in kan geven. Door nog meer kinderen, middels onze apeleuke multisportlessen, in beweging te krijgen voor een fitte, zelfredzame generatie kinderen met een positief zelfbeeld. Op dit moment brengen wij wekelijks meer dan 300 kinderen in beweging. Een mooi aantal, maar nog niet genoeg. Nog steeds beweegt 1 op de 3 kinderen te weinig en weten kinderopvangorganisaties niet goed hoe zij goed beweegaanbod structureel kunnen implementeren. Er zijn dus nog heel veel kansen. Dit kunnen wij echter niet alleen, daarom komen wij graag in contact met organisaties die samen met ons nog meer kinderen in beweging willen brengen. Stuur een mailtje naar bart@monkeymoves.nl.

 

Wat is MAEX?

MAEX = Maatschappelijk AEX, de naam zegt het eigenlijk al; met een knipoog naar de Amsterdamse Beurs. De MAEX maakt de maatschappelijke waarde van initiatieven transparant en laat zien wat deze initiatieven toevoegen voor hun doelgroep en omgeving, wie dat mogelijk maken en waar de initiatieven behoefte aan hebben. Dit zorgt voor lokale zichtbaarheid en verbinding met relevante partners.

Overige nieuws items

Monkey Moves regio Nieuwegein geïnterviewd door het Nederlands Jeugdinstituut

Tijdelijk geen lessen in Enschede

Apetoffe lessen in Belfort!

(no-name)

Medewerkers gezocht!

Vertrouwenscontactpersoon van Monkey Moves

Waar wil je op inloggen?

Klik op de knop hieronder of je wilt inloggen op jullie leslocatie of naar onze online community wilt gaan.

Leslocatie login

Plan je volgende lessen in, wijzig je lidmaatschap of stuur een bericht naar jouw docent

Clubhuis login

Kom in contact met de andere leden van Monkey Moves, vind gratis extra beweegactiviteiten en doe mee aan leuke challenges via ons digitale clubhuis.