WhatsAAP genomineerd voor Nederlandse Loterij In Beweging Prijs

Nederlandse Loterij Logo

Rijswijk, 9 april 2021 – WhatsAAP van Monkey Moves uit Utrecht is genomineerd voor de Nederlandse Loterij In Beweging Prijs. Het project maakt samen met drie andere initiatieven kans op 50.000 euro om daarmee Nederlanders in beweging te brengen. Op 11 mei wordt de winnaar bekendgemaakt.

WhatsAAP genomineerd voor Nederlandse Loterij In Beweging Prijs 1Leendert van Gaalen, mede-oprichter van Monkey Moves: ‘Als wij met WhatsAAP de steun ontvangen van Nederlandse Loterij, dan gaat het dak eraf van blijdschap! Het volledige bedrag zullen we gebruiken om met WhatsAAP onze doelgroep te bereiken; ouders die met hun jonge kinderen op de leukste en meest laagdrempelige manier willen bewegen in en om hun huis.

Overige genomineerden

Naast WhatsAAP zijn er nog drie initiatieven genomineerd, namelijk de Ommetje app, Beter uit Bed en Onbeperkte Evenementen. De winnaar ontvangt een cheque van €50.000 en de drie andere initiatieven ontvangen ieder €5.000. De winnaar wordt op 11 mei bekendgemaakt en wordt door een onafhankelijke jury gekozen. De jury bestaat uit prominente Nederlanders die verschillende sectoren vertegenwoordigen op het gebied van sport, gezondheid, welzijn en beweging: Pieter van den Hoogenband, Hedy d’Ancona, Marjan Olfers, Hugo Borst en Bibian Mentel. Op 29 maart is Bibian Mentel overleden. Zij heeft zich tot het laatste moment met veel passie en plezier ingezet als juryvoorzitter. Wij zijn haar daar zeer dankbaar voor.

Nederlandse Loterij In Beweging Prijs

Nederlandse Loterij heeft als missie om bij te dragen aan een gelukkig, gezond en sportief Nederland. Jaarlijks beloont zij een bijzonder initiatief dat Nederland in beweging brengt. Dit jaar wordt de prijs voor de vierde keer uitgereikt.

Over Nederlandse Loterij

Nederlandse Loterij is de naam achter zeven bekende kansspelen: Staatsloterij, Lotto, Eurojackpot, Miljoenenspel, Lucky Day, Krasloten en TOTO. In 2019 heeft Nederlandse Loterij € 894,7 miljoen aan prijzengeld uitgekeerd aan haar spelers (inclusief kansspelbelasting). Jaarlijks geeft Nederlandse Loterij vrijwel haar gehele opbrengst aan de Nederlandse sport via het NOC*NSF, aan 18 goede doelen op het gebied van gezondheid, beweging en welzijn en aan de Nederlandse samenleving via het ministerie van Financiën. In 2019 ging het om een bedrag van ruim € 173 miljoen.

Wil jij meer lezen over WhatsAap? Klik dan hier

WhatsAAP genomineerd voor Nederlandse Loterij In Beweging Prijs 2

 

Overige nieuws items

De Monkey Moves zomerdagen komen er weer aan!!

Nieuwe groepen in Schijndel en Sint-Oedenrode

Avonturentocht 4-daagse 2021

Monkey Moves Amsterdam VS Covid19

Monkey Moves regio Deventer op socials

Waar wil je op inloggen?

Klik op de knop hieronder of je wilt inloggen op jullie leslocatie of naar onze online community wilt gaan.

Leslocatie login

Plan je volgende lessen in, wijzig je lidmaatschap of stuur een bericht naar jouw docent

Clubhuis login

Kom in contact met de andere leden van Monkey Moves, vind gratis extra beweegactiviteiten en doe mee aan leuke challenges via ons digitale clubhuis.