WinterFit Utrecht – Apegezellig!

Winterfit 03-01-2018

2018 werd in Utrecht weer apesportief begonnen met het Winterfit evenement aan de Verlengde Houtrakgracht in Leidscherijn, het was een super gezellige woensdag ochtend, waarop door vele apekoppen lekker bewogen werd. Het winterfit evenement was een succes! Er waren een heleboel leuke activiteiten. Er was een super coole zip line, waarmee de apekoppies zo van de ene naar de andere kant van de zaal konden slingeren. Er was een hoek ingericht voor een potje ijshockey. En door de apenleiders was er ook een grote ijs gletsjer gemaakt, hierop konden de apekoppies klimmen, balanceren, springen, glijden, rollen en aan ijspegel slingeren. Tussendoor waren er groepsactiviteiten zoals met een groot elastiek oefeningen doen, en met de parachute met ballen er op. Ook was er de gelegenheid om samen met Apie een dansje te doen! Al met al was het dus een apeleuke dag!

Heb jij dit evenement helaas gemist? Wees niet getreurd! Er staan nog een heleboel leuke en thema gebonden evenementen op de planning, houd dus je Email, Facebook en de Monekymoves site in de gaten!

 

WinterFit Utrecht - Apegezellig! 1

Overige nieuws items

Monkey Moves regio Nieuwegein geïnterviewd door het Nederlands Jeugdinstituut

Tijdelijk geen lessen in Enschede

Apetoffe lessen in Belfort!

(no-name)

Medewerkers gezocht!

Vertrouwenscontactpersoon van Monkey Moves

Waar wil je op inloggen?

Klik op de knop hieronder of je wilt inloggen op jullie leslocatie of naar onze online community wilt gaan.

Leslocatie login

Plan je volgende lessen in, wijzig je lidmaatschap of stuur een bericht naar jouw docent

Clubhuis login

Kom in contact met de andere leden van Monkey Moves, vind gratis extra beweegactiviteiten en doe mee aan leuke challenges via ons digitale clubhuis.