Word jij onze nieuwe Monkey Moves Social Franchise collega?

Word jij onze nieuwe Monkey Moves Social Franchise collega?

Beantwoord eerst de volgende 3 vragen, om te achterhalen of dit wat voor jou is:

  1. Heb jij passie voor sport en kinderen?
  2. Wil jij het leven zingeven door te werken aan een maatschappelijk probleem?
  3. Ben je ondernemend, wil je geld verdienen, maar wil je niet helemaal alleen hoeven staan en niet alleen het wiel hoeven uit te vinden?

3x een volmondige Ja? Mooi! Daar worden we blij van! En we delen ook nog eens dezelfde passie!

 

Wat is Monkey Moves?

Why

Wij geloven dat iedereen vanaf jongs af aan de mogelijkheid heeft om een leven lang gezond in beweging te zijn. Helaas is de trend dat er minder bewogen wordt, ongezonder gegeten wordt en minder sociale cohesie is. Dit heeft allerlei maatschappelijke problemen tot gevolg.

Wij horen de vraag van ouders en kinderopvangorganisaties om hulp bij het aanbieden van slimme beweegoplossingen voor jonge kinderen en horen ook dat de kosten van beweeglessen aan kleine groepjes niet voor de gehele markt financieel haalbaar is.

Wij zien in de media, in vakliteratuur en om ons heen een stijging van het aantal kinderen met obesitas en een groeiend aantal kinderen met een eerste aanleg voor allerlei welvaartsziekten. De zorgkosten blijven maar stijgen, de overheid heeft moeite om preventieprogramma’s goed in de markt te zetten en waar bewegen ambtelijk wordt gestuurd (vanaf de basisschool) mist visie en een aanpak voor kinderen tot 4 jaar. Daarnaast zien we dat kinderen die aan het sporten zijn bij een verenigingen van populaire sporten overvraagd worden en komen blessures en burn-out klachten steeds vaker voor bij jonge kinderen.

How

Wij hebben kennis en ervaring als bewegingswetenschappers en beweegprofessionals met het in beweging brengen van jonge kinderen vanuit een physical literacy en multisport gedachte.

Wij zijn sterk in samenwerken en als social enterprise leveren wij een bijdrage aan een gezondere generatie kinderen.

What

Wij brengen plezier in gezond bewegen weer terug in de beleefwereld van kinderen. Waarbij bewegen als middel wordt ingezet om meer zelfvertrouwen te creëren, een positief zelfbeeld te ontwikkelen en daarmee zelfredzaamheid te bevorderen. Dit doen we vanuit een multi-stakeholder perspectief, en met een breed consortium van (kennis)partners.

Monkey Moves is een social-franchiseorganisatie die met raad en daad en vanuit een uniek multisportprogramma kinderen plezier laat ervaren in bewegen, ouders betrekt om dit gedrag te faciliteren en samen met partners en franchisenemers een meetbare impact wordt gemaakt.

 

Wat houdt Monkey Moves Social Franchise in?

Zelfstandig ondernemen in een warme familie. Je bent eigen baas en jij bepaalt jouw koers van jouw onderneming. Tegelijkertijd verbind je je aan de Aperots en geef je commitment aan een team van gelijkgestemden. Samen maken wij plezier en zorgen we voor een gezonde, fitte en zelfredzame generatie Nederlanders met een positief zelfbeeld. Samen spelen, samen delen.

 

Wil je werken met kinderen in de sport, zin geven aan het leven door maatschappelijke impact te leveren én geld verdienen, dan is dit jouw toekomst! 

 

Ja dat wil ik! Neem die stap door de eerste informatie over Social Franchise bij Monkey Moves aan te vragen.

 

 

 

Overige nieuws items

Monkey Moves regio Nieuwegein geïnterviewd door het Nederlands Jeugdinstituut

Tijdelijk geen lessen in Enschede

Apetoffe lessen in Belfort!

(no-name)

Medewerkers gezocht!

Vertrouwenscontactpersoon van Monkey Moves

Waar wil je op inloggen?

Klik op de knop hieronder of je wilt inloggen op jullie leslocatie of naar onze online community wilt gaan.

Leslocatie login

Plan je volgende lessen in, wijzig je lidmaatschap of stuur een bericht naar jouw docent

Clubhuis login

Kom in contact met de andere leden van Monkey Moves, vind gratis extra beweegactiviteiten en doe mee aan leuke challenges via ons digitale clubhuis.