Avonturentocht 4-daagse 2021

van 29 juni t/m 2 juli Organiseert Monkey Moves Almere een unieke 4-daagse.

Je mag namelijk met dreumes of peuter ook de 4-daagse lopen volledig aangepast en de korte beentjes en korte interesse boog. In het Beartixpark hebben we korte routes uitgezet vol met verrassingen en doe avonturen.

Vanaf de midgetgolfbaan vertrek je in een richting  en ga je op zoek naar de vriendjes van Apie. Elke 50-80 meter staat er een leuke beweegoefening of iets te ontdekken om je apekop lekker bezig te houden.

Er zijn 4 verschillende routes, dus elke dag loop je een andere route met andere oefeningen met klimmen, of kruipen, springen, gooien of slingeren. De eerste 100 deelnemers krijgen een echte goodiebag rugzakje met leuke kadootjes en informatie.

Maar sowieso krijgt iedere deelnemer elke dag een stukje fruit en wat te drinken. Sluiten we de route af met een luchtkussen. krijgt iedereen een vaantje en als je alle 4 dagen de avonturentocht gedaan hebt krijg je de echte 4-daagse medaille van de Koninklijke Nederlandse Wandel Bond!

Deelname is volledig gratis, maar aanmelden is wel van belang en dit kan op www.monkeymoves.com

 

Overige nieuws items

Monkey Moves regio Nieuwegein geïnterviewd door het Nederlands Jeugdinstituut

Tijdelijk geen lessen in Enschede

Apetoffe lessen in Belfort!

(no-name)

Medewerkers gezocht!

Vertrouwenscontactpersoon van Monkey Moves

Waar wil je op inloggen?

Klik op de knop hieronder of je wilt inloggen op jullie leslocatie of naar onze online community wilt gaan.

Leslocatie login

Plan je volgende lessen in, wijzig je lidmaatschap of stuur een bericht naar jouw docent

Clubhuis login

Kom in contact met de andere leden van Monkey Moves, vind gratis extra beweegactiviteiten en doe mee aan leuke challenges via ons digitale clubhuis.