Jeugdfonds Sport Amsterdam

Te weinig geld om het lidmaatschap te betalen?

 Wil je sporten bij Monkey Moves, maar zijn de kosten een probleem? Dan kan je een aanvraag doen bij het Jeugdfonds Sport Amsterdam. Het fonds betaalt de contributie en de benodigde spullen of kosten voor diplomazwemmen als je tijdelijk of langdurig weinig inkomen hebt. Als je een stadspas hebt, een uitkering hebt, zzp’er bent met te weinig opdrachten of als je als gevolg van de coronacrisis geldzorgen hebt: het Jeugdfonds Sport Amsterdam kan je helpen!

 Hoe werkt het?

Een aanvraag kan:

  1. Via een ‘intermediair’
    Dat is een ouder- en kindadviseur, een (gym)docent, maatschappelijk werker, jeugdzorgmedewerker. De aanvraag wordt samen met jou online ingediend.

  2. Via stichtingsina.nl/sport

Je doet dan online zelf een aanvraag. De intermediairs van stichting Samen is niet alleen nemen contact met je op over de status van de aanvraag.

Wat is het bedrag?

Het Jeugdfonds Sport Amsterdam vergoedt maximaal 300 euro voor contributie en attributen. Hogere kosten voor jaarcontributie komen voor rekening van de ouders. Zorg dat je het juiste contributiebedrag aanvraagt. Voor diplomazwemmen worden vaste bedragen vergoed. Als de aanvraag is goedgekeurd, wordt de bijdrage rechtstreeks aan de club betaald. Je ontvangt zelf geen geld. Heb je ook spullen nodig? Vraag die direct aan bij de aanvraag. Je ontvangt dan een waardebon voor attributen die ingeleverd kan worden bij een winkel of de sportclub zelf als daar attributen worden uitgegeven.

Meer weten over de werkwijze van het Jeugdfonds Sport Amsterdam? Lees hier verder.

Heb je een stadspas?

Monkey Moves is aangesloten bij de acties van de stadspas.
Neem contact op met amsterdam@monkeymoves.nl en vraag naar de mogelijkheden!

Overige nieuws items

Monkey Moves regio Nieuwegein geïnterviewd door het Nederlands Jeugdinstituut

Tijdelijk geen lessen in Enschede

Apetoffe lessen in Belfort!

(no-name)

Medewerkers gezocht!

Vertrouwenscontactpersoon van Monkey Moves

Waar wil je op inloggen?

Klik op de knop hieronder of je wilt inloggen op jullie leslocatie of naar onze online community wilt gaan.

Leslocatie login

Plan je volgende lessen in, wijzig je lidmaatschap of stuur een bericht naar jouw docent

Clubhuis login

Kom in contact met de andere leden van Monkey Moves, vind gratis extra beweegactiviteiten en doe mee aan leuke challenges via ons digitale clubhuis.