Opening Monkey Moves Oss

Multisport in Oss

Hallo allemaal.

Afgelopen periode ben ik bezig geweest met het opzetten van Monkey Moves Oss. De Multisport organisatie van Nederland. We gaan op 29 mei starten in De Horzpark, waarbij iedereen natuurlijk uitgenodigd wordt om zich in te schrijven voor de GRATIS proeflessen. Ervaar hoe leuk dit is!
We hebben plek voor 15 personen voor elke leeftijdscategorie, aangezien we graag elke kind aandacht willen kunnen geven. Met meer dan 15 kinderen denken we dat dit niet mogelijk is.

Multisport als tegenhanger van de sportspecifieke verenigingen. Kinderen moeten lekker kunnen spelen en nog niet vast zitten aan een keus die ze moeten maken (of die hun ouders maken). Door vroegtijdig te specialiseren zorg je ervoor dat er maar beperkte beweegvaardigheden ontwikkelt worden. Kinderen hebben dan een eenzijdige belasting van het lichaam en er ontstaan blessures. Daarnaast leren ze minder door altijd dezelfde soort oefeningen te doen. Variatie is in de kinderjaren nog het goede woord.
Je wilt juist dat alle vaardigheden zo goed mogelijk ontwikkel zijn. Van beweger naar atleet en dan pas specialiseren (na het 9e levensjaar) als sporter.

Heel veel plezier bij Monkey Moves en tot snel.

 

Overige nieuws items

Monkey Moves regio Nieuwegein geïnterviewd door het Nederlands Jeugdinstituut

Tijdelijk geen lessen in Enschede

Apetoffe lessen in Belfort!

(no-name)

Medewerkers gezocht!

Vertrouwenscontactpersoon van Monkey Moves

Waar wil je op inloggen?

Klik op de knop hieronder of je wilt inloggen op jullie leslocatie of naar onze online community wilt gaan.

Leslocatie login

Plan je volgende lessen in, wijzig je lidmaatschap of stuur een bericht naar jouw docent

Clubhuis login

Kom in contact met de andere leden van Monkey Moves, vind gratis extra beweegactiviteiten en doe mee aan leuke challenges via ons digitale clubhuis.