Corona regels

Corona Update vanaf 28 november 2021

Inmiddels zal je het nieuws rondom de nieuwe maatregelen wel gehoord hebben. Een flinke domper voor alles en iedereen. Zeker omdat bewegen en sporten zó belangrijk is. Hieronder lees je de belangrijkste regels en veranderingen voor onze Monkey Moves lessen.

  • Er zijn (tot 18 december) geen Monkey Moves lessen na 17u. Stond jouw les normaal gesproken wel gepland na 17u, dan kijken we uiteraard naar een oplossing, zoals het vervroegen of verplaatsen van de les! Jouw docent zal hierover contact met je opnemen.
  • Houd je aan de basisregels: was goed en vaak je handen, houd 1,5m afstand, blijf thuis bij klachten en laat je direct testen.
  • Een coronatoegangsbewijs (QR-code) blijft verplicht bij binnenkomst van een binnensportaccommodatie voor iedereen van 18 jaar en ouder. Dit betekent ook in de kleedkamers.
  • Vanaf 28 november is bij het verplaatsen binnen een locatie waar een coronatoegangsbewijs geldt, het dragen van een mondkapje verplicht. Wij vragen jullie dan ook om een mondkapje te dragen tijdens onze ouder-kind lessen.
  • Publiek is helaas niet toegestaan bij onze Monkey Moves lessen.
  • Begeleiding bij een proefles tijdens een zelfstandige lessen is toegestaan. Maximaal 1 begeleider per kind.  Hou anderhalve meter afstand, een CTB en mondkapje zijn verplicht.

Deze regels zijn opgelegd door de overheid waar we het mee moeten doen. Wij vragen hier zelf niet om, we hopen dan ook op jouw begrip en steun. 

Het belangrijkste is dat we (onze) kinderen in beweging kunnen blijven brengen!

Overige nieuws items

Monkey Moves regio Nieuwegein geïnterviewd door het Nederlands Jeugdinstituut

Tijdelijk geen lessen in Enschede

Apetoffe lessen in Belfort!

(no-name)

Medewerkers gezocht!

Vertrouwenscontactpersoon van Monkey Moves

Waar wil je op inloggen?

Klik op de knop hieronder of je wilt inloggen op jullie leslocatie of naar onze online community wilt gaan.

Leslocatie login

Plan je volgende lessen in, wijzig je lidmaatschap of stuur een bericht naar jouw docent

Clubhuis login

Kom in contact met de andere leden van Monkey Moves, vind gratis extra beweegactiviteiten en doe mee aan leuke challenges via ons digitale clubhuis.