Gymzaal Goeree

Sinds oktober vorig jaar geven wij op zaterdag les in gymzaal Goeree in Utrecht Lunetten voor de apekoppen van de leeftijd 3-4 jaar. Hierna zijn wij in november gestart met les geven aan de apekoppen in de leeftijdscategorie 4-6 en 6-9. De lessen worden gegeven door onze apeleuke juf Jelly! De lessen in Goeree zijn al goed gevuld maar er zijn nog een aantal plekken over! Daarom zijn Meester Niek en Emiel van de afdeling marketing & communicatie de straat op gegaan om de locatie in Lunetten in het zonnetje te zetten. Ze hebben onze prachtige posters en flyers door heel Lunetten verspreid; bij scholen, bso’s, kdv’s en openbare plekken (bijvoorbeeld in het buurthuis, op onderstaande foto!).

Quote uit de les

Juf Jelly was een spelletje aan het doen met twee apekoppen waarbij ze zo ver mogelijk moesten springen. Toen juf Jelly moest springen zei ze ”jeeetje, ik weet niet of ik dit wel kan!” waarop Yuri (7) zei: ”Juf, je moet nooit twijfelen aan jezelf!”

Gratis mee slingeren?

Wil jij ook een keertje komen kijken bij de les in Goeree? Klik dan snel HIER!

Overige nieuws items

Monkey Moves regio Nieuwegein geïnterviewd door het Nederlands Jeugdinstituut

Tijdelijk geen lessen in Enschede

Apetoffe lessen in Belfort!

(no-name)

Medewerkers gezocht!

Vertrouwenscontactpersoon van Monkey Moves

Waar wil je op inloggen?

Klik op de knop hieronder of je wilt inloggen op jullie leslocatie of naar onze online community wilt gaan.

Leslocatie login

Plan je volgende lessen in, wijzig je lidmaatschap of stuur een bericht naar jouw docent

Clubhuis login

Kom in contact met de andere leden van Monkey Moves, vind gratis extra beweegactiviteiten en doe mee aan leuke challenges via ons digitale clubhuis.