Monkey Moves Stippenspel 5

Uren vol leerzaam speelplezier

Al meer dan 2500 keer verkocht!
4.5/5

Na het ongekende succes van de eerste versie van het Stippenspel presenteren we met trots de compleet herziene nieuwe versie!

Ken je het spelletje mastermind nog? Het kraken van een kleurencode kan supereenvoudig met het stippenspel van Monkey Moves. Zorg voor een grote afstand tussen de ouder met de code en het kind met de stippen om naast het kraken van de hersenen ook lekker te bewegen.

We hebben de kwaliteit van de stippen flink verbeterd zonder de duurzaamheid uit het oog te verliezen, het spellenboekje heeft een compleet nieuw design en het is nu nóg makkelijker om de speluitleg als video te bekijken. En het spel zit nu ook in een stevige doos. Bestel jouw stippenspel vandaag nog!

€19.99

excl €2,00 verzendkosten

Monkey Moves Stippenspel 6

Deze 25 Quality Time spellen zijn zogenaamde Loose Parts spellen.

Dit soort spellen kunnen enorm bijdragen aan de creatieve ontwikkeling van kinderen. Het zijn creatieve breinen die de toekomst bepalen. Met het stippenspel haal je uren vol leerzaam speelplezier in huis.

Van niets iets maken dat is toch geweldig! Met het stippenspel van Monkey Moves is dat mogelijk. Met dit spel krijg je het boek met 25 Quality Time spellen helemaal GRATIS

Onze mooie stippen kunnen een hoop bijbrengen, zeker als het gaat om creatief bewegen. Het gaat natuurlijk om FUN voor je kind. Daarnaast is het ook leerzaam

Klinkt goed hè! Wij hebben de spellen in twee categorieën verdeeld:

Uiteraard mogen slimme peuters ook de spellen voor de oudere apekoppies proberen… We geven bij elk spel voldoende aanwijzingen om het spel makkelijker of moeilijker te maken.

Wat anderen zeggen

Karen
Hillegom
Lees verder
Eigenlijk zijn het allemaal hele simpele spelletjes, maar je moet er maar op komen! Door het formaat van de stippen en het boekje is het ook makkelijk om deze mee te nemen op bijvoorbeeld vakantie. Leuk dat er voor alle leeftijden spel ideeën in staan. Ik ben fan!
Suze
Zwolle
Lees verder
Eerst heb ik de beweegideeën over WhatsApp ontvangen, dat was al heel leuk, maar moest ik alsnog mijn telefoon erbij pakken/ houden. Nu heb ik het stippenspel in huis en zijn er enorm veel spellen die we binnen en buiten kunnen doen, zonder onnodig gebruik te maken van een scherm. Ze vragen zelf om een stippenspel, er zijn zoveel variaties. We ontvingen het ook ontzettend snel na bestellen en het zit in een handige tas. Zeker een aanrader!
Marjon
Maarn
Lees verder
Nodigt uit om meteen mee te gaan spelen! Alle spelvarianten werden meteen uitgeprobeerd en bij een regenachtige dag binnen zeker (ook) een aanrader. Verder leuk om ze te verstoppen door het huis heen. Op gladde ondergrond glijden de stippen wel makkelijk onder je vandaan (bij het springen van de ene 'rots' naar de andere 'rots' iets om rekening mee te houden).
Kim
Deurne
Lees verder
Ontzettend leuke spelletjes (stippen en touw) voor de kids. Eenvoudige, snelle spelletjes waarbij je het zo gek/ moeilijk kunt maken als je zelf wilt! Het zou leuk zijn als ze meer spelletjes uitbrachten, met balletjes ofzo...
Previous
Next

Lees alle reviews terug
op onze Kiyoh review pagina

Veel gestelde vragen

Klik op één van de vragen om het antwoord te lezen.

Voor welke leeftijden zijn de spellen?

Letterlijk voor elke leeftijd! Een dreumes kan al heerlijk ontdekken terwijl jij als ouder ‘s avonds het indoor-frisbee-golf spel kunt spelen als de apekoppies op bed liggen.

Mag ik een voorbeeld van de spellen?

Zeker! Klik hier om een van de “Meest Toegankelijke Spellen” te bekijken en hier om één van de “Next Level Spellen” uit het spellenboek te bekijken

Zijn de spellen alleen voor binnen?

Nee, zeker niet! De meeste spellen kun je zowel binnen als buiten spelen.

Zijn het allemaal actieve spellen?

De meeste spellen vragen om fysieke activiteit, maar er zitten ook cognitief uitdagende spellen bij en ook spellen die je aan een tafel kunt doen.

Zijn de spellen educatief?

Ja, we hebben de spellen ontwikkeld om leuk te zijn om te spelen, maar ook zo dat ze bijdragen aan ontwikkeling. Bij elk spel staat uitgelegd welke vaardigheden jouw kind leert.

Kan ik de spellen ook met meerdere kinderen spelen?

Ja, er zitten spellen bij om alleen met je kind te spelen, maar er zitten ook teamspelletjes bij.

Heb ik naast het boekje en de stippen nog meer materiaal nodig om de spellen te kunnen spelen?

Bij de meeste spellen niet, maar bij sommige spellen worden variaties aangeboden waar je eventueel andere materialen bij zou kunnen gebruiken.

Van welk materiaal zijn de stippen gemaakt?

De stippen zijn van dik duurzaam karton. Zo maken we de plastic soep niet nog groter dan hij al is.

Loading...

Bestelling verwerken...

Je bestelling wordt samengesteld, een moment geduld...

Please wait while we redirect you...

Waar wil je op inloggen?

Klik op de knop hieronder of je wilt inloggen op jullie leslocatie of naar onze online community wilt gaan.

Leslocatie login

Plan je volgende lessen in, wijzig je lidmaatschap of stuur een bericht naar jouw docent

Clubhuis login

Kom in contact met de andere leden van Monkey Moves, vind gratis extra beweegactiviteiten en doe mee aan leuke challenges via ons digitale clubhuis.