Monkey Moves Stippenspel - landingspagina als .nl site 1

- Stippenspel -
Heel veel BEWEEGFUN samen
én echte AANDACHT voor jouw apekoppie

Feest: Al meer dan 2500 spellen verkocht 🎉

Tip: vandaag van €28.99 voor slechts €19.99 én GRATIS extra DoeBoek Cadeau

Herken jij dit ook?

Jij bent niet de enige die deze dilemma's ervaart

Wij kunnen een handje helpen, met deze apetoffe thuisideeën met Gekleurde Stippen!
Al ruim 2500 ouders gingen je voor.

Ontdek vandaag nog onze 25 Quality Time spellen met stippen.

Ons Stippenspel is een zogenaamd Loose Parts spel. Spellen als deze dragen bij aan de creatieve ontwikkeling van kinderen. Het zijn de creatieve breinen die de toekomst bepalen. Met het stippenspel haal je uren vol leerzaam speelplezier in huis.

Alle spellen staan in het boekje simpel en duidelijk uitgelegd. Daarnaast hebben we alle spellen met onze eigen kinderen gefilmd. Een link naar deze digitale content staat op elke pagina, zo kun je ook in bewegend beeld zien hoe de spellen werken. Je krijgt GRATIS toegang tot deze content én online omgeving met nog veel meer inspirerende beweegoefeningen/filmpjes. Klinkt goed hè?!

Ga net als 2500+ andere ouders ook aan de slag met het Stippenspel

Mila's spel:

Zo maar een spel dat tijdens het filmen ontstond en nog steeds wekelijks wordt gespeeld thuis 🤩

In het spellenboek staat een QR code bij de uitleg van elk spel. Met jouw inlogcodes die je ontvangt na bestellen heb je GRATIS toegang tot de videos van alle spellen.

Wat anderen zeggen

Monkey Moves Stippenspel - landingspagina als .nl site 2
Karen
Hillegom
Lees verder
Eigenlijk zijn het allemaal hele simpele spelletjes, maar je moet er maar op komen! Door het formaat van de stippen en het boekje is het ook makkelijk om deze mee te nemen op bijvoorbeeld vakantie. Leuk dat er voor alle leeftijden spel ideeën in staan. Ik ben fan!
Suze
Zwolle
Lees verder
Eerst heb ik de beweegideeën over WhatsApp ontvangen, dat was al heel leuk, maar moest ik alsnog mijn telefoon erbij pakken/ houden. Nu heb ik het stippenspel in huis en zijn er enorm veel spellen die we binnen en buiten kunnen doen, zonder onnodig gebruik te maken van een scherm. Ze vragen zelf om een stippenspel, er zijn zoveel variaties. We ontvingen het ook ontzettend snel na bestellen en het zit in een handige tas. Zeker een aanrader!
Marjon
Maarn
Lees verder
Nodigt uit om meteen mee te gaan spelen! Alle spelvarianten werden meteen uitgeprobeerd en bij een regenachtige dag binnen zeker (ook) een aanrader. Verder leuk om ze te verstoppen door het huis heen. Op gladde ondergrond glijden de stippen wel makkelijk onder je vandaan (bij het springen van de ene 'rots' naar de andere 'rots' iets om rekening mee te houden).
Kim
Deurne
Lees verder
Ontzettend leuke spelletjes (stippen en touw) voor de kids. Eenvoudige, snelle spelletjes waarbij je het zo gek/ moeilijk kunt maken als je zelf wilt! Het zou leuk zijn als ze meer spelletjes uitbrachten, met balletjes ofzo...
Previous
Next

Lees alle reviews terug
op onze Kiyoh review pagina

Bestel nu ons stippenspel

incl GRATIS toegang tot alle digitale content én vandaag
met GRATIS DoeBoek Cadeau

Van €28.99
voor €19.99

excl €2,00 verzendkosten

Monkey Moves Stippenspel - landingspagina als .nl site 3

Veel gestelde vragen

Klik op één van de vragen om het antwoord te lezen.

Voor welke leeftijden zijn de spellen?

Letterlijk voor elke leeftijd! Een dreumes kan al heerlijk ontdekken terwijl jij als ouder ‘s avonds het indoor-frisbee-golf spel kunt spelen als de apekoppies op bed liggen.

Mag ik een voorbeeld van de spellen?

Zeker! Klik hier om een van de “Meest Toegankelijke Spellen” te bekijken en hier om één van de “Next Level Spellen” uit het spellenboek te bekijken

Zijn de spellen alleen voor binnen?

Nee, zeker niet! De meeste spellen kun je zowel binnen als buiten spelen.

Zijn het allemaal actieve spellen?

De meeste spellen vragen om fysieke activiteit, maar er zitten ook cognitief uitdagende spellen bij en ook spellen die je aan een tafel kunt doen.

Zijn de spellen educatief?

Ja, we hebben de spellen ontwikkeld om leuk te zijn om te spelen, maar ook zo dat ze bijdragen aan ontwikkeling. Bij elk spel staat uitgelegd welke vaardigheden jouw kind leert.

Kan ik de spellen ook met meerdere kinderen spelen?

Ja, er zitten spellen bij om alleen met je kind te spelen, maar er zitten ook teamspelletjes bij.

Heb ik naast het boekje en de stippen nog meer materiaal nodig om de spellen te kunnen spelen?

Bij de meeste spellen niet, maar bij sommige spellen worden variaties aangeboden waar je eventueel andere materialen bij zou kunnen gebruiken.

Van welk materiaal zijn de stippen gemaakt?

De stippen zijn van dik duurzaam karton. Zo maken we de plastic soep niet nog groter dan hij al is.

Wat krijg ik bij mijn bestelling?

Het spel wordt geleverd in een stevige spellendoos. In de doos zitten 5 paarse, 5 gele, 5 rode, 5 blauwe en 5 groene stippen (25 in het totaal) en een stevig in kleur gedrukt boekje. In het boekje staan alle spellen kort, maar duidelijk uitgelegd. Eveneens vind je op elke pagina een QR code naar een video van het spel (de digitale content). 

Waar wil je op inloggen?

Klik op de knop hieronder of je wilt inloggen op jullie leslocatie of naar onze online community wilt gaan.

Leslocatie login

Plan je volgende lessen in, wijzig je lidmaatschap of stuur een bericht naar jouw docent

Clubhuis login

Kom in contact met de andere leden van Monkey Moves, vind gratis extra beweegactiviteiten en doe mee aan leuke challenges via ons digitale clubhuis.