Monkey Moves Touwspel 5

TOUWSPEL -nieuw-

Vandaag gaan we knuffels vangen! Het enige wat je nodig hebt, zijn je lievelingsknuffels én het touwspel van Monkey Moves. Maak een lasso van het touw en probeer deze om je knuffels te gooien. Oh ja… Gooi onderhands en ga niet in de woonkamer met het touw boven je hoofd zwaaien 😉 doe dat maar buiten net als échte cowboys en -girls.

Dit is slechts één van de 20 spellen die we je cadeau geven bij de aanschaf van het touwspel. Hiermee kun je thuis lekker samen met je kind bewegen Laat je creativiteit de vrije loop en verras ons met nog meer leuke touwspellen. 

De touwspellen dragen bij aan de motorische ontwikkeling van jouw kind, maar zijn vooral zo leuk dat stilzitten geen optie meer is. Het spellenboek is ontwikkeld door de bewegingswetenschappers, fysiotherapeuten en specialisten van het jonge kind van Monkey Moves.

€17.99

excl. €2,00 verzendkosten

Monkey Moves Touwspel 6

Een spel vol plezier, leermogelijkheden en sportiviteit!

De opbouw van het boek is aan de hand van de moeilijkheidsgraad van het spel. Zo is het spel op de eerste pagina het makkelijkst en worden de spellen elke pagina net iets moeilijker. Zo blijft het voor de kinderen een uitdaging en gaan ze met plezier naar de volgende pagina! 

Kortom: Een spel vol plezier, leerzaamheid en sportiviteit!

Wat anderen zeggen

Femke
Rommers
Lees verder
Leuke ideeën met weinig materialen in de boekjes en via de community om te proberen met je kleine aapjes! Het geeft volop inspiratie voor ouders om de kleintjes op een toffe manier in hun bewegingen en fantasie te stimuleren. Een aanrader!
Laura
Heiloo
Lees verder
De spellen geven kids (en ouders;) nieuwe inspiratie voor hun fantasie. Finn ging al snel in het spel op om het touw in te zetten als vishengel en ik moest hem - de grote blauwe walvis of haai - vangen. Mijn dochter moest uiteraard meehelpen en er grote vissen of krabben als aas aan hangen. Erg leuk vind ik ook de ideeën die zijn bijgevoegd om je op weg te helpen.
Previous
Next

Lees alle reviews terug
op onze Kiyoh review pagina

Veel gestelde vragen

Klik op één van de vragen om het antwoord te lezen.

Voor welke leeftijden zijn de spellen?

Letterlijk voor elke leeftijd! Maar met name voor kinderen vanaf 2,5 jaar oud.

Mag ik een voorbeeld van de spellen?

Zeker! Klik hier om een van “Meest Toegankelijke spellen” te bekijken en hier om een van de “Next Level Spellen” te bekijken

Zijn de spellen alleen voor binnen?

Nee, zeker niet! De meeste spellen kun je zowel binnen als buiten spelen.

Zijn het allemaal actieve spellen?

De meeste spellen vragen om fysieke activiteit, maar er zitten ook cognitief uitdagende spellen bij zoals het aanleren van verschillende knopen.

Zijn de spellen educatief?
Ja, we hebben de spellen ontwikkeld om leuk te zijn om te spelen, maar ook zo dat ze bijdragen aan ontwikkeling. Bij elk spel staat uitgelegd welke vaardigheden jouw kind leert.
 
Kan ik de spellen ook met meerdere kinderen spelen?
Ja, er zitten spellen bij om alleen met je kind te spelen, maar er zitten ook teamspelletjes bij.
 
Heb ik naast het boekje en de stippen nog meer materiaal nodig om de spellen te kunnen spelen?
Bij de meeste spellen niet, maar bij sommige spellen worden variaties aangeboden waar je eventueel andere materialen bij zou kunnen gebruiken.
 
Van welk materiaal is het touw gemaakt?
Bij Monkey Moves zijn we op missie! We leren kinderen de start van een leven lang gezond bewegen. Daar hoort ook bij dat we er rekening mee houden in welke wereld zij kunnen bewegen als ze later groot zijn. Daarom krijg je geen goedkoop plastic touw bij het boek, maar 5 meter hennep touw. De vezels die hier mogelijk vanaf vallen kunnen door de natuur opgeruimd worden. Dit in tegenstelling tot plasticvezels
Loading...

Bestelling verwerken...

Je bestelling wordt samengesteld, een moment geduld...

Please wait while we redirect you...

Waar wil je op inloggen?

Klik op de knop hieronder of je wilt inloggen op jullie leslocatie of naar onze online community wilt gaan.

Leslocatie login

Plan je volgende lessen in, wijzig je lidmaatschap of stuur een bericht naar jouw docent

Clubhuis login

Kom in contact met de andere leden van Monkey Moves, vind gratis extra beweegactiviteiten en doe mee aan leuke challenges via ons digitale clubhuis.