even geduld, de pagina wordt geladen...

Locatie zoeker

Voor ouders

Sportkampen & events

bij Monkey Moves

Vakantie staat gelijk aan avontuur bij Monkey Moves! Onze multisportkampen bieden kinderen de kans om hun vakantie om te zetten in een sportieve ontdekkingsreis.

Sportieve ontdekkingstocht

bordevol actie

Onze multisportkampen zijn ontworpen om kinderen kennis te laten maken met een breed scala aan sporten. Of je kind nu houdt van voetbal, dansen, judo, of allemaal; bij Monkey Moves hebben we iets voor iedereen!

Leren en plezier

gaan hand in hand

Bij Monkey Moves geloven we dat het belangrijkste doel van sport is om te genieten. Onze gecertificeerde coaches zorgen voor een veilige en leuke omgeving waarin kinderen nieuwe sporten kunnen proberen, hun vaardigheden kunnen verbeteren, en bovenal, veel plezier kunnen hebben.

Vriendschap en teamwerk

en sporten

Onze kampen zijn de perfecte plek om nieuwe vrienden te maken en oude vriendschappen te verdiepen. Teamwork is een belangrijk onderdeel van onze activiteiten, en we moedigen kinderen aan om samen te werken, elkaar te helpen, en respect voor elkaar te hebben.

10
Meng
29 augustus 2023
Top
My daughter has joined the Monkey Moves in Amstelveen, She was very happy with activities and group leaders. We will for sure join in next summer holiday season.
...
4
marjolein Keijzers
22 juli 2023
weinig enthousiaste begeleiding op zomerkamp
Als kinderen aankomen op zomerkamp is het leuk dat de leiding, die de hele dag groepjes gaat begeleiden, enthousiast reageren op de kinderen en contact maken. Nou geen van allen. Ze zaten rustig op hun eigen telefoon te scrollen en geen oog voor de kinderen. Echt zonde
...
10
Lonneke
09 mei 2023
Super leuk
Monkey Moves lessen en hun kampen zijn echt super leuk voor kinderen. Ze leren spelenderwijs de basisbeginselen van 11 verschillende sporten en niets moet, alles mag. Na iedere les krijgen ze een stempel in hun Apie paspoort en na 3x een sticker van de desbetreffende sport. Een leuke motivatie! Als aanvulling hebben ze in de vakanties sportkampen van een dag (of week als je wilt) en nu ook voor de kleinsten ook een halve dag samen met papa/mama. Mijn kinderen (3 en 6) vinden het super leuk!
...

Bekijk al onze mooie reviews via Klantenvertellen.nl

Veilig en betrouwbare zorg

voor elk kind

Bij Monkey Moves is veiligheid onze topprioriteit. We zorgen ervoor dat alle activiteiten onder begeleiding van gekwalificeerde instructeurs worden uitgevoerd en volgen strikte veiligheidsmaatregelen om het welzijn van alle deelnemers te garanderen.

Ontdek de vreugde van multisport met Monkey Moves deze vakantie! Neem contact met ons op om je plaats te reserveren.

Menu