KLEUTERGYM

Jouw apekoppie zit inmiddels op school en daar gebeurt heel veel. Het brein van jouw kind ontwikkelt zich razendsnel in deze periode

Kleutergym

Jouw apekoppie zit inmiddels op school en daar gebeurt heel veel. Het brein van jouw kind ontwikkelt zich razendsnel in deze periode. De activiteiten van Monkey Moves veranderen uiteraard met je kind mee.

In deze fase worden kinderen steeds vaardiger en handiger in hun bewegen en ze krijgen meer zelfvertrouwen in hun doen en laten (aan het begin vaak onterecht).

Uitdagende, maar veilige, klim- en klauterparcours helpen apekoppies hun balans en valvaardigheid te verbeteren. We gaan hier meer letten op waar kinderen goed in zijn. We stimuleren ze om dit verder te verkennen. In de programma’s gaan we gedurende het jaar van sport naar sport. Elke sport bieden we aan op het juiste ontwikkelingsniveau. De docent is extra getraind goed te differentiëren binnen de lessen en elk kind op zijn of haar niveau uit te dagen.

Wat bied jij jouw apekoppie
met multisport kleutergym

Monkey Moves is meer dan sport. Door jouw apekoppie bij Monkey Moves te laten sporten bied jij jouw kind de start van een leven lang gezond bewegen. Dit is niet alleen wat wij zeggen, maar ook door wetenschap bewezen is!

Wetenschap bewijst keer op keer:

Kleutergym 1

Unieke multisport programma's

Sparen bij Monkey Moves

Bij Monkey Moves stimuleren we de persoonlijke groei van ieder kind. Dit maken we zichtbaar met ons unieke Junglereis Paspoort spaarsysteem. Jouw apekoppie leert vaardigheden die een leven lang van pas gaan komen. Elke les zijn er stempels te sparen voor de vaardigheden waar aan gewerkt is. Iedere drie weken ronden we een sport af en daar hoort een speciale Apie sportsticker bij. Elk levensjaar krijg je een nieuw paspoort voor nieuwe mijlpalen. 

Persoonlijke aandacht vinden we apebelangrijk! Zo krijg je als ouder nog meer inzicht in de groei van jouw apekoppie. 

Iedere verjaardag een nieuw paspoort

Monkey Moves

Leer(t) kinderen een leven lang gezond bewegen