Kleutergym

Jouw apekoppie zit inmiddels op school en daar gebeurt heel veel. Het brein van jouw kind ontwikkelt zich razendsnel in deze periode. De activiteiten van Monkey Moves veranderen uiteraard met je kind mee.

In deze fase worden kinderen steeds vaardiger en handiger in hun bewegen en ze krijgen meer zelfvertrouwen in hun doen en laten (aan het begin vaak onterecht).

Uitdagende, maar veilige, klim- en klauterparcours helpen apekoppies hun balans en valvaardigheid te verbeteren. We gaan hier meer letten op waar kinderen goed in zijn. We stimuleren ze om dit verder te verkennen. In de programma’s gaan we gedurende het jaar van sport naar sport. Elke sport bieden we aan op het juiste ontwikkelingsniveau. De docent is extra getraind goed te differentiëren binnen de lessen en elk kind op zijn of haar niveau uit te dagen.

Wat bied jij jouw apekoppie
met multisport kleutergym

Monkey Moves is meer dan sport. Door jouw apekoppie bij Monkey Moves te laten sporten bied jij jouw kind de start van een leven lang gezond bewegen. Dit is niet alleen wat wij zeggen, maar ook door wetenschap bewezen is!

Wetenschap bewijst keer op keer:

Kleutergym 1

Unieke multisport programma's

Elke 3 weken sparen jullie nieuwe vaardigheden

Op de grote A3 spaarposter die jullie bij een lidmaatschap krijgen staat Apie in de verschillende sporthoudingen al voorzichtig aangegeven. Bij Monkey Moves sparen jullie elke drie weken een sticker die jullie op een spaarposter kunnen plakken. Samen kunnen jullie proberen de sticker heel netjes op de juiste plek te plakken. Dat is dan weer goed voor de fijne motoriek en natuurlijk de trots en het zelfvertrouwen; weer wat geleerd.

In het meerjarig programma van Monkey Moves worden elk jaar de vaardigheden moeilijker, uitdagender en complexer. De stickers veranderen en ook de jungle verandert met Apie mee.

Verdien stickers voor op je spaarposter

Monkey Moves

Leer(t) kinderen een leven lang gezond bewegen