Peutergym

In het programma voor de peuters richten we ons naast de motorische vaardigheden ook op de belangrijke sociale vaardigheden die ze nodig hebben als ze straks naar school gaan. Wat dacht je van wachten op je beurt? Moeilijk! Of: samen delen… Ook al zo lastig als net jij met die ene gele bal aan het spelen was. We leren onze peuters de essentiële vaardigheden als vangen, gooien, schoppen en algemene bewegingsactiviteiten in een leuke en enthousiaste omgeving.

We bouwen in dit programma aan zelfvertrouwen en ontwikkelen veel sociale vaardigheden zoals luisteren, koers bepalen en omgaan met groepsgenootjes.

De lessen zitten boordevol met activiteiten, variatie en klimmen en klauteren zodat de kinderen steeds gemotiveerd bij de les blijven. Ondertussen beginnen ze al te proeven aan de elf populaire sporten van Monkey Moves.

Wat bied jij jouw apekoppie
met multisport peutergym

Monkey Moves is meer dan sport. Door jouw apekoppie bij Monkey Moves te laten sporten bied jij jouw kind de start van een leven lang gezond bewegen. Dit is niet alleen wat wij zeggen, maar ook door wetenschap bewezen is!

Wetenschap bewijst keer op keer:

Peutergym 1

Unieke multisport programma's

Elke 3 weken sparen jullie nieuwe vaardigheden

Op de grote A3 spaarposter die jullie bij een lidmaatschap krijgen staat Apie in de verschillende sporthoudingen al voorzichtig aangegeven. Bij Monkey Moves sparen jullie elke drie weken een sticker die jullie op een spaarposter kunnen plakken. Samen kunnen jullie proberen de sticker heel netjes op de juiste plek te plakken. Dat is dan weer goed voor de fijne motoriek en natuurlijk de trots en het zelfvertrouwen; weer wat geleerd.

In het meerjarig programma van Monkey Moves worden elk jaar de vaardigheden moeilijker, uitdagender en complexer. De stickers veranderen en ook de jungle verandert met Apie mee.

Verdien stickers voor op je spaarposter

Monkey Moves

Leer(t) kinderen een leven lang gezond bewegen