PEUTERGYM

Naast de motorische vaardigheden vangen, gooien, schoppen en algemene bewegingsactiviteiten, leren onze peuter apekoppen veel meer.

Peutergym

In het programma voor de peuters richten we ons naast de motorische vaardigheden ook op de belangrijke sociale vaardigheden die ze nodig hebben als ze straks naar school gaan. Wat dacht je van wachten op je beurt? Moeilijk! Of: samen delen… Ook al zo lastig als net jij met die ene gele bal aan het spelen was. We leren onze peuters de essentiële vaardigheden als vangen, gooien, schoppen en algemene bewegingsactiviteiten in een leuke en enthousiaste omgeving.

We bouwen in dit programma aan zelfvertrouwen en ontwikkelen veel sociale vaardigheden zoals luisteren, koers bepalen en omgaan met groepsgenootjes.

De lessen zitten boordevol met activiteiten, variatie en klimmen en klauteren zodat de kinderen steeds gemotiveerd bij de les blijven. Ondertussen beginnen ze al te proeven aan de elf populaire sporten van Monkey Moves.

Wat bied jij jouw apekoppie
met multisport peutergym

Monkey Moves is meer dan sport. Door jouw apekoppie bij Monkey Moves te laten sporten bied jij jouw kind de start van een leven lang gezond bewegen. Dit is niet alleen wat wij zeggen, maar ook door wetenschap bewezen is!

Wetenschap bewijst keer op keer:

Peutergym 1

Unieke multisport programma's

Sparen bij Monkey Moves

Bij Monkey Moves stimuleren we de persoonlijke groei van ieder kind. Dit maken we zichtbaar met ons unieke Junglereis Paspoort spaarsysteem. Jouw apekoppie leert vaardigheden die een leven lang van pas gaan komen. Elke les zijn er stempels te sparen voor de vaardigheden waar aan gewerkt is. Iedere drie weken ronden we een sport af en daar hoort een speciale Apie sportsticker bij. Elk levensjaar krijg je een nieuw paspoort voor nieuwe mijlpalen. 

Persoonlijke aandacht vinden we apebelangrijk! Zo krijg je als ouder nog meer inzicht in de groei van jouw apekoppie. 

Iedere verjaardag een nieuw paspoort

Monkey Moves

Leer(t) kinderen een leven lang gezond bewegen

Goede-Keuze-gemaakt-(def)

Claim nu jouw gratis proefles

Waar wil je op inloggen?

Klik op de knop hieronder of je wilt inloggen op jullie leslocatie of naar onze online community wilt gaan.

Leslocatie login

Plan je volgende lessen in, wijzig je lidmaatschap of stuur een bericht naar jouw docent

Clubhuis login

Kom in contact met de andere leden van Monkey Moves, vind gratis extra beweegactiviteiten en doe mee aan leuke challenges via ons digitale clubhuis.