even geduld, de pagina wordt geladen...

Locatie zoeker

Voor ouders

Onze Multisport lessen

11 sporten 1 club

Kinderen goed leren bewegen, daar gaan we voor bij Monkey Moves. Voor ons is sport hét middel om kinderen fit en zelfredzaam te maken.

Zo kunnen zij zich ontwikkelen tot volwaardige kleine apekoppies die steeds weer nieuwe stappen durven te zetten en met een positief zelfbeeld de wereld ontdekken. Met sportieve activiteiten, passend bij de sociale- en motorische vaardigheden van onze verschillende leeftijdsgroepen, helpen wij jou als ouder met dit stukje van de opvoeding. Onderzoek toont keer op keer aan dat meer en beter bewegen effect heeft op de gezondheid van kinderen. Dit in de vorm van een betere fysieke fitheid, optimale motorische ontwikkeling, betere schoolprestaties en betere sociale vaardigheden. Daarbij is aangetoond dat deze positieve effecten een rol blijven spelen op latere leeftijd. “Jong geleerd is oud gedaan” of zoals wij liever zeggen “Monkey see, monkey do”. Monkey Moves biedt multisportlessen als middel voor fitte zelfredzame kinderen met een positief zelfbeeld! Het programma heeft als doel kinderen op motorisch- en sociaalvlak optimaal te stimuleren.

Ontdek samen

het Monkey Moves avontuur

Dreumes - 1,5 t/m 3 jaar
Dreumes
1,5 t/m 3 jaar
Peuter - 3 t/m 4 jaar
Peuter
3 t/m 4 jaar
Kleuter - 4 t/m 6 jaar
Kleuter
4 t/m 6 jaar
Basisschoolkinderen - 6 t/m 9 jaar
Basisschoolkinderen
6 t/m 9 jaar

Multisporten

draagt o.a. bij aan:

Fitte, zelfredzame kinderen met een positief zelfbeeld. Door jong te beginnen met het ontdekken wat het lichaam allemaal kan, ontwikkelen kinderen zelfvertrouwen en leren ze de eigen grenzen verkennen. In onze leeftijdsspecifieke, veilige en niet competitief ingerichte lessen leren kinderen precies dat wat ze nodig hebben voor een optimale ontwikkeling.

Vriendjes maken

met Apie en vriendjes

In de Monkey Moves Jungle ben je nooit alleen. Jouw apekoppie gaat samen met Apie en z'n vriendjes op avontuur, lost problemen op en leert de vaardigheden van de dieren. De vaardigheden worden in een eigen Jungle Paspoort gespaard met stempels en stickers. Echt een unieke ervaring. Tegelijkertijd krijg jij via de app steeds meer inzicht in de ontwikkeling van jouw apekoppie en leer je wat hij/zij leert in de lessen en waarom.

Wetenschap

als basis!

Onze multisport dreumesgym, peutergym, kleutergym en multisport lessen voor basisschoolkinderen zijn ontwikkeld door bewegingswetenschappers, fysiotherapeuten, docenten, psychologen en ouders. De lessen bieden jouw apekoppie van 18 maanden t/m 9 jaar, op elk moment, precies wat hij/zij nodig heeft. Voor heel veel ouders en kinderen is een Gratis Proefles het startpunt van een hele mooie junglereis van een paar jaar! Tijdens deze reis verzamelen jullie steeds meer vaardigheden in jullie eigen junglereis paspoortje. Elk levensjaar is er een uniek paspoort met unieke vaardigheden om te leren.

Lees wat andere ouders

vinden van Monkey Moves

10
Joyce
13 april 2024
Fantastisch
Meer dan voldoende uitdaging voor kinderen van elke leeftijd. Een absolute aanrader
...
9
Bart
12 april 2024
Leuke groep om actief bezig te zijn
Er is elke week iets anders te doen aan sport. Het is een leuke manier om de kleintjes actief te krijgen. Mijn zoontje heeft er altijd veel zin in. Ze leren vanalles qua beweging, maar bijvoorbeeld ook om op je beurt te wachten. Er is persoonlijke aandacht voor elk kind.
...
10
Anja
11 april 2024
Deskundig
Super leraar
...
10
Eelco van der Wegen
10 april 2024
Heerlijk moment voor de kinderen om even hun energie kwijt te rijken
Het is leuk in elkaar gezet. Een leuk stickerboekje om alle sporten in te verzamelen en passende kleding voor de kids. Mijn kinderen zijn met nog een aantal klasgenootjes lid geworden. Gewoon ook om even weg te zijn van een scherm. Bij MM komen de kinderen in aanrakingen met meerdere sporten, voor mijn oudste van 9 is het een mooi opstapmomentje/leermoment om te gaan ontdekken welke sport hij straks verder wil gaan ontdekken. Mijn jongste meid is gewoon heel graag aan het rennen en gek doen, ook de perfecte plek.
...

Bekijk al onze mooie reviews via Kiyoh.com

Menu