even geduld, de pagina wordt geladen...

Locatie zoeker

Voor ouders

Peutergym

Samen plezier maken

Naast vangen, gooien, schoppen en algemene bewegingsactiviteiten, leren peuters nog veel meer in onze bewegingsjungle!

In ons multisportprogramma voor de peuters richten we ons naast de motorische vaardigheden ook op de belangrijke sociale vaardigheden die ze nodig hebben als ze straks naar school gaan. Wat dacht je van wachten op je beurt? Moeilijk! Of: samen delen… We leren onze peuters de essentiële vaardigheden waaronder vangen, gooien, schoppen en algemene bewegingsactiviteiten in een veilige en enthousiaste omgeving. De ouders/verzorgers zijn betrokken gedurende de hele les.

We bouwen in dit programma aan het zelfvertrouwen en ontwikkelen veel sociale vaardigheden zoals luisteren, koers bepalen en omgaan met andere apekoppies.

De lessen zitten vol met verschillende activiteiten. Daarnaast gaan we altijd klimmen en klauteren! Hierdoor stimuleren we het plezier in bewegen. Ondertussen beginnen de apekoppies al te proeven aan de 11 populairste sporten.

Wat bied jij jouw apekoppie met

multisport peutergym?

Door jouw kind bij Monkey Moves te laten sporten bied jij jouw kind de start van een leven lang gezond bewegen! Maar sporten bij Monkey Moves biedt kinderen nog meer dan dat. Multisporten vanaf jongs af aan draagt ook bij aan de sociaal-cognitieve ontwikkeling van een kind. Dit is niet alleen wat wij zeggen, maar het is ook door wetenschap bewezen!

  • Kinderen die veel klimmen en klauteren hebben minder erge blessures als ze een keer echt vallen.
  • Een uitgedaagd kind kan beter omgaan met tegenslagen.
  • Een breed beweegpatroon zorgt voor zelfvertrouwen.
  • Een fit brein kan zich beter concentreren en leert sneller.

Sparen bij Monkey Moves

Bij Monkey Moves stimuleren we de persoonlijke groei van ieder kind. Dit maken we zichtbaar met ons unieke Junglereis Paspoort spaarsysteem. Jouw apekoppie leert vaardigheden die zijn/haar leven lang van pas gaan komen. Elke les spaar je stempels voor de vaardigheden waar aan gewerkt is. Iedere drie weken ronden we een sport af en daar hoort een speciale Apie sportsticker bij! Daarnaast krijgen de apekoppies elk volgend lidmaatschapsjaar een nieuw paspoort, tof he?!

We kunnen het niet vaak genoeg benadrukken; persoonlijke aandacht vinden we apebelangrijk! Ook voor de ouders zijn de paspoortjes leuk. Zo krijg je nog meer inzicht in de groei van jouw apekoppie.

Menu