even geduld, de pagina wordt geladen...

Locatie zoeker

Voor ouders

Manoa

Jungle bewoner

Manoa's karakter

Jaloers, vastberaden, gepassioneerd, koppig, wraakzuchtig

Het verhaal van Manoa

Manoa is de baas van het clubje slechteriken. Manoa wil graag de baas van het eiland worden. Ze heeft al een aantal keer geprobeerd om samen met haar vrienden Tiki en Puf Puf campagne te voeren. Niemand is echter geïnteresseerd. Er hoeft geen baas op het eiland te zijn, want het gaat prima zo, vinden de dieren. Als er een probleem is, dan is Maikai altijd in de buurt om het op te lossen. Manoa voelt zich niet serieus genomen. Bovendien wordt ze er gek van dat ze heel vaak niet wordt gezien, zowel figuurlijk als letterlijk. Manoa is een slang en dieren stappen soms gewoon over haar heen, zonder dat ze haar gedag zeggen. Manoa wil er dus alles aan doen om groter te zijn, om gezien te worden.

Tiki en Puf Puf zijn haar meelopers. Manoa doet vaak erg onaardig tegen Puf Puf– vaak ook samen met Tiki. Ze lachen Stinkdier uit. Stiekem is Manoa verliefd op Stinkdier, maar dat durft ze niet toe te geven. 

Als Apie het eiland opkomt, merkt Manoa dat alle dieren hem aandacht geven. Daar wordt ze woest van! Manoa is jaloers op de aandacht die Apie krijgt en daarom gaat ze ervoor zorgen dat ze al zijn plannen dwarsboomt. Wanneer ze ter ore krijgt dat Apie, samen met zijn nieuwe vriendjes, op zoek gaat naar ‘Stofdoek’ wil ze er alles aan doen om te voorkomen dat hij de doek in handen krijgt.

Unlock alle verhalen met Manoa

Download nu Monkey Moves PLAY!

Ontvang de leukste activiteiten en audio verhalen met o.a. Manoa via de Monkey Moves PLAY app op je mobiel.

Download hem nu via de app store:

Menu