Corona Update 13-11-2021

Vrijdagavond 12 november heeft het kabinet verdere aanscherping van de coronamaatregelen aangekondigd voor een periode van drie weken. Deze maatregelen hebben gevolgen voor onze Monkey Moves lessen en het bezoek aan sportaccommodaties. Gelukkig blijft sporten voor jong en oud nog steeds mogelijk, blijf dit ook vooral doen! 
 
De coronamaatregelen zijn als volgt:
 
  • Houd je aan de basisregels: was goed en vaak je handen, houd 1,5m afstand, blijf thuis bij klachten en laat je direct testen.
  • Een coronatoegangsbewijs (QR-code) is verplicht bij binnenkomst van een binnensport accommodatie voor iedereen van 18 jaar en ouder. Dit betekent ook in de kleedkamers.
  • Publiek is helaas niet toegestaan bij onze Monkey Moves lessen. 
  • Begeleiding bij (Ouder-Kind / Zelfstandige) lessen is toegestaan. Maximaal 1 begeleider per kind. 
 
Wij moeten als sportorganisatie deze regels naleven en daarom gaan we vanaf heden bij binnenkomst vragen om een coronatoegangsbewijs (18 jaar en ouder).
 
Hoe dit precies in z’n werk gaat, moet blijken in de praktijk. Het gaat ons onwijs aan het hart om iedereen zonder coronatoegangsbewijs te moeten weigeren, maar we kunnen helaas niet anders dan de regels omtrent de maatregelen nastreven. 
 
Heb je geen coronatoegansbewijs en kun je niet komen met jouw apekoppie? Dan kun je gebruik maken van het pauzeren van je lidmaatschap. Mocht je hiervan gebruik willen maken, neem dan contact op met jouw docent, dan maken wij dit voor je in orde. 
 
Wij hopen echt van harte dat wij iedereen, zonder gedoe, weer snel mogen ontvangen!
 
Let een beetje op elkaar!

Overige nieuws items

Monkey Moves regio Nieuwegein geïnterviewd door het Nederlands Jeugdinstituut

Tijdelijk geen lessen in Enschede

Apetoffe lessen in Belfort!

(no-name)

Medewerkers gezocht!

Vertrouwenscontactpersoon van Monkey Moves

Waar wil je op inloggen?

Klik op de knop hieronder of je wilt inloggen op jullie leslocatie of naar onze online community wilt gaan.

Leslocatie login

Plan je volgende lessen in, wijzig je lidmaatschap of stuur een bericht naar jouw docent

Clubhuis login

Kom in contact met de andere leden van Monkey Moves, vind gratis extra beweegactiviteiten en doe mee aan leuke challenges via ons digitale clubhuis.