Dreumesgym

Ons programma voor de allerkleinsten in onze bewegingsjungle draait helemaal om spel, kleuren, de allereerste bewegingen en ballen. De lessen zijn speels. En ouders zijn betrokken gedurende de hele les. Tijdens de les is er ook voldoende ruimte voor vrij spelen, zodat kinderen en ouders in een veilige omgeving kunnen spelen en verkennen.

Het programma is gericht op de basisvaardigheden van gymnastiek, spel en de 11 populairste sporten.

Het vormt de beste basis voor sportieve ontwikkeling op latere leeftijd. Onze groepen zijn klein en overzichtelijk, waardoor we echte aandacht voor jouw apekop hebben.

Wat bied jij jouw apekoppie
met multisport dreumesgym

Monkey Moves is meer dan sport. Door jouw apekoppie bij Monkey Moves te laten sporten bied jij jouw kind de start van een leven lang gezond bewegen. Dit is niet alleen wat wij zeggen, maar ook door wetenschap bewezen is!

Wetenschap bewijst keer op keer:

Dreumesgym 1

Unieke multisport programma's

Elke 3 weken sparen jullie nieuwe vaardigheden

Op de grote A3 spaarposter die jullie bij een lidmaatschap krijgen staat Apie in de verschillende sporthoudingen al voorzichtig aangegeven. Bij Monkey Moves sparen jullie elke drie weken een sticker die jullie op een spaarposter kunnen plakken. Samen kunnen jullie proberen de sticker heel netjes op de juiste plek te plakken. Dat is dan weer goed voor de fijne motoriek en natuurlijk de trots en het zelfvertrouwen; weer wat geleerd.

In het meerjarig programma van Monkey Moves worden elk jaar de vaardigheden moeilijker, uitdagender en complexer. De stickers veranderen en ook de jungle verandert met Apie mee.

Verdien stickers voor op je spaarposter

Monkey Moves

Leer(t) kinderen een leven lang gezond bewegen