even geduld, de pagina wordt geladen...

Locatie zoeker

Voor ouders

Multisporten

voor basisschoolkinderen

Lekker sporten en uitgedaagd worden! Dat is wat we doen tijdens de zelfstandige lessen voor basisschoolkinderen. De lessen zijn op de Monkey Moves manier ingericht: speels en weinig competitief.

Basisschoolkinderen hebben de behoefte om écht te gaan sporten, maar dan wel op de speelse en weinig competitieve manier van Monkey Moves. De multisport lessen richten zich helemaal op de 11 populairste sporten. De professionele docenten bereiden de kinderen voor op een keuze voor een teamsport en/of individuele sport in het verenigingsleven. Terwijl we de kinderen steeds meer specifieke sporttechnieken aanleren, maken we gebruik van de specifieke structuur en energieke opzet van Monkey Moves.

Muziek speelt een belangrijke rol en ook klimmen en klauteren is een terugkerend thema. Het Monkey Moves programma geeft kinderen een enorme voorsprong bij het kiezen van de juiste sport. Enerzijds omdat elke les uit ons sportprogramma een stuk verdieping brengt in hun vaardigheden. Dit stimuleert het zelfvertrouwen enorm! Anderzijds omdat er al met zo veel sporten kennis is gemaakt.

Wat bied jij jouw apekoppie met

multisport basisschool gym?

Door jouw kind bij Monkey Moves te laten sporten bied jij jouw kind de start van een leven lang gezond bewegen! Maar sporten bij Monkey Moves biedt kinderen nog meer dan dat. Multisporten vanaf jongs af aan draagt ook bij aan de sociaal-cognitieve ontwikkeling van een kind. Dit is niet alleen wat wij zeggen, maar het is ook door wetenschap bewezen!

  • Kinderen die veel klimmen en klauteren hebben minder erge blessures als ze een keer echt vallen.
  • Een uitgedaagd kind kan beter omgaan met tegenslagen.
  • Een breed beweegpatroon zorgt voor zelfvertrouwen.
  • Een fit brein kan zich beter concentreren en leert sneller.

Sparen bij Monkey Moves

Bij Monkey Moves stimuleren we de persoonlijke groei van ieder kind. Dit maken we zichtbaar met ons unieke Junglereis Paspoort spaarsysteem. Jouw apekoppie leert vaardigheden die zijn/haar leven lang van pas gaan komen. Elke les spaar je stempels voor de vaardigheden waar aan gewerkt is. Iedere drie weken ronden we een sport af en daar hoort een speciale Apie sportsticker bij! Daarnaast krijgen de apekoppies elk volgend lidmaatschapsjaar een nieuw paspoort, tof he?!

We kunnen het niet vaak genoeg benadrukken; persoonlijke aandacht vinden we apebelangrijk! Ook voor de ouders zijn de paspoortjes leuk. Zo krijg je nog meer inzicht in de groei van jouw apekoppie.

Menu