even geduld, de pagina wordt geladen...

Locatie zoeker

Voor ouders

Kleutergym

Eerste kennismaking met 11 sporten

Jouw apekoppie zit inmiddels al op school! Tijdens de zelfstandige kleutergym focussen we ons op de razendsnelle hersenontwikkeling en motorische ontwikkeling van jouw kind.

Er gebeurt heel veel op school voor jouw kind. Het brein ontwikkelt zich razendsnel in deze periode. Ook worden kinderen in deze fase steeds vaardiger en handiger in hun bewegingen. Ze krijgen meer zelfvertrouwen in hun doen en laten en durven steeds meer. De multisport lessen bij Monkey Moves helpen de apekoppies om deze periode van groei goed door te maken!

Uitdagende, maar veilige, klim- en klauterparcours helpen apekoppies hun balans en valvaardigheid te verbeteren. Bij de kleutergym gaan hier meer letten op waar kinderen goed in zijn. We stimuleren ze om dit verder te verkennen en steeds beter te worden! In de programma’s gaan we gedurende het jaar van sport naar sport. Elke sport bieden we aan op het juiste ontwikkelingsniveau. De docent is extra getraind om goed te differentiëren binnen de lessen en elk kind op zijn of haar niveau uit te dagen.

Wat bied jij jouw apekoppie met

multisport kleutergym?

Door jouw kind bij Monkey Moves te laten sporten bied jij jouw kind de start van een leven lang gezond bewegen! Maar sporten bij Monkey Moves biedt kinderen nog meer dan dat. Multisporten vanaf jongs af aan draagt ook bij aan de sociaal-cognitieve ontwikkeling van een kind. Dit is niet alleen wat wij zeggen, maar het is ook door wetenschap bewezen!

  • Kinderen die veel klimmen en klauteren hebben minder erge blessures als ze een keer echt vallen.
  • Een uitgedaagd kind kan beter omgaan met tegenslagen.
  • Een breed beweegpatroon zorgt voor zelfvertrouwen.
  • Een fit brein kan zich beter concentreren en leert sneller.

Sparen bij Monkey Moves

Bij Monkey Moves stimuleren we de persoonlijke groei van ieder kind. Dit maken we zichtbaar met ons unieke Junglereis Paspoort spaarsysteem. Jouw apekoppie leert vaardigheden die zijn/haar leven lang van pas gaan komen. Elke les spaar je stempels voor de vaardigheden waar aan gewerkt is. Iedere drie weken ronden we een sport af en daar hoort een speciale Apie sportsticker bij! Daarnaast krijgen de apekoppies elk volgend lidmaatschapsjaar een nieuw paspoort, tof he?!

We kunnen het niet vaak genoeg benadrukken; persoonlijke aandacht vinden we apebelangrijk! Ook voor de ouders zijn de paspoortjes leuk. Zo krijg je nog meer inzicht in de groei van jouw apekoppie.

Menu