even geduld, de pagina wordt geladen...

Locatie zoeker

Voor ouders

Dreumesgym

Zinvolle Quality Time

Dreumesgym voor de allerkleinste apekoppies uit onze bewegingsjungle

Ons mulitsportprogramma voor de allerkleinsten draait volledig om spel, kleuren, ballen en de allereerste bewegingen. De lessen zijn speels en FUN staat voorop! De ouders/verzorgers zijn betrokken gedurende de hele les. Onze professionele docenten zorgen voor voldoende ruimte om vrij te kunnen spelen. Hierdoor creƫren we een veilige omgeving zodat de apekoppies op hun eigen tempo kunnen verkennen en bewegen.

Het programma dat we ontwikkeld hebben is gericht op de basisvaardigheden van gymnastiek en spel.

Onze groepen zijn klein en overzichtelijk, waardoor we aandacht voor elk apekoppie hebben.

Monkey Moves is meer dan sport. Door jouw apekoppie bij Monkey Moves te laten sporten bied jij jouw kind de start van een leven lang gezond bewegen. Dit is niet alleen wat wij zeggen, maar ook wat door wetenschap bewezen is!

Wat bied jij jouw apekoppie met

multisport dreumesgym?

Door jouw kind bij Monkey Moves te laten sporten bied jij jouw kind de start van een leven lang gezond bewegen! Maar sporten bij Monkey Moves biedt kinderen nog meer dan dat. Multisporten vanaf jongs af aan draagt ook bij aan de sociaal-cognitieve ontwikkeling van een kind. Dit is niet alleen wat wij zeggen, maar het is ook door wetenschap bewezen!

  • Kinderen die veel klimmen en klauteren hebben minder erge blessures als ze een keer echt vallen.
  • Een uitgedaagd kind kan beter omgaan met tegenslagen.
  • Een breed beweegpatroon zorgt voor zelfvertrouwen.
  • Een fit brein kan zich beter concentreren en leert sneller.

Sparen bij Monkey Moves

Bij Monkey Moves stimuleren we de persoonlijke groei van ieder kind. Dit maken we zichtbaar met ons unieke Junglereis Paspoort spaarsysteem. Jouw apekoppie leert vaardigheden die zijn/haar leven lang van pas gaan komen. Elke les spaar je stempels voor de vaardigheden waar aan gewerkt is. Iedere drie weken ronden we een sport af en daar hoort een speciale Apie sportsticker bij! Daarnaast krijgen de apekoppies elk volgend lidmaatschapsjaar een nieuw paspoort, tof he?!

We kunnen het niet vaak genoeg benadrukken; persoonlijke aandacht vinden we apebelangrijk! Ook voor de ouders zijn de paspoortjes leuk. Zo krijg je nog meer inzicht in de groei van jouw apekoppie.

Menu