Multisport Basisschoolleerlingen

Het is tijd om écht te gaan sporten, maar dan wel op de speelse en weinig competitieve manier van Monkey Moves. In deze fase van het Monkey Moves programma draait het helemaal om de 11 sporten en de voorbereiding opeen keuze voor een team- en individuele sport in het verenigingsleven. Hoewel we steeds meer specifieke sporttechnieken aanleren, maken we gebruik van de specifieke structuur en energieke opzet van Monkey Moves.

Muziek blijft een belangrijke rol spelen en ook klimmen en klauteren is een terugkerend thema. Het Monkey Moves programma geeft kinderen een enorme voorsprong op plezier en succes bij verdere sportkeuzes. Mede omdat elke sportles uit ons sportprogramma een stuk verdieping brengt in hun vaardigheden en het zelfvertrouwen kan geven, juist omdat er al met zo veel sporten kennis is gemaakt.

Wat bied jij jouw apekoppie
met multisport basisschoolgym

Monkey Moves is meer dan sport. Door jouw apekoppie bij Monkey Moves te laten sporten bied jij jouw kind de start van een leven lang gezond bewegen. Dit is niet alleen wat wij zeggen, maar ook door wetenschap bewezen is!

Wetenschap bewijst keer op keer:

Basisschoolkinderen 1

Unieke multisport programma's

Elke 3 weken sparen jullie nieuwe vaardigheden

Op de grote A3 spaarposter die jullie bij een lidmaatschap krijgen staat Apie in de verschillende sporthoudingen al voorzichtig aangegeven. Bij Monkey Moves sparen jullie elke drie weken een sticker die jullie op een spaarposter kunnen plakken. Samen kunnen jullie proberen de sticker heel netjes op de juiste plek te plakken. Dat is dan weer goed voor de fijne motoriek en natuurlijk de trots en het zelfvertrouwen; weer wat geleerd.

In het meerjarig programma van Monkey Moves worden elk jaar de vaardigheden moeilijker, uitdagender en complexer. De stickers veranderen en ook de jungle verandert met Apie mee.

Verdien stickers voor op je spaarposter

Monkey Moves

Leer(t) kinderen een leven lang gezond bewegen