Basisschoolleerlingen

Het is tijd om écht te gaan sporten, maar dan wel op de speelse en weinig competitieve manier van Monkey Moves

Multisport Basisschoolleerlingen

Het is tijd om écht te gaan sporten, maar dan wel op de speelse en weinig competitieve manier van Monkey Moves. In deze fase van het Monkey Moves programma draait het helemaal om de 11 sporten en de voorbereiding opeen keuze voor een team- en individuele sport in het verenigingsleven. Hoewel we steeds meer specifieke sporttechnieken aanleren, maken we gebruik van de specifieke structuur en energieke opzet van Monkey Moves.

Muziek blijft een belangrijke rol spelen en ook klimmen en klauteren is een terugkerend thema. Het Monkey Moves programma geeft kinderen een enorme voorsprong op plezier en succes bij verdere sportkeuzes. Mede omdat elke sportles uit ons sportprogramma een stuk verdieping brengt in hun vaardigheden en het zelfvertrouwen kan geven, juist omdat er al met zo veel sporten kennis is gemaakt.

Wat bied jij jouw apekoppie
met multisport basisschoolgym

Monkey Moves is meer dan sport. Door jouw apekoppie bij Monkey Moves te laten sporten bied jij jouw kind de start van een leven lang gezond bewegen. Dit is niet alleen wat wij zeggen, maar ook door wetenschap bewezen is!

Wetenschap bewijst keer op keer:

Basisschoolkinderen 1

Unieke multisport programma's

Sparen bij Monkey Moves

Bij Monkey Moves stimuleren we de persoonlijke groei van ieder kind. Dit maken we zichtbaar met ons unieke Junglereis Paspoort spaarsysteem. Jouw apekoppie leert vaardigheden die een leven lang van pas gaan komen. Elke les zijn er stempels te sparen voor de vaardigheden waar aan gewerkt is. Iedere drie weken ronden we een sport af en daar hoort een speciale Apie sportsticker bij. Elk levensjaar krijg je een nieuw paspoort voor nieuwe mijlpalen. 

Persoonlijke aandacht vinden we apebelangrijk! Zo krijg je als ouder nog meer inzicht in de groei van jouw apekoppie. 

Iedere verjaardag een nieuw paspoort

Monkey Moves

Leer(t) kinderen een leven lang gezond bewegen

Goede-Keuze-gemaakt-(def)

Claim nu jouw gratis proefles

Waar wil je op inloggen?

Klik op de knop hieronder of je wilt inloggen op jullie leslocatie of naar onze online community wilt gaan.

Leslocatie login

Plan je volgende lessen in, wijzig je lidmaatschap of stuur een bericht naar jouw docent

Clubhuis login

Kom in contact met de andere leden van Monkey Moves, vind gratis extra beweegactiviteiten en doe mee aan leuke challenges via ons digitale clubhuis.