even geduld, de pagina wordt geladen...

Locatie zoeker

Voor ouders

Sparen bij Monkey moves

Ga mee op junglereis!

Kinderen laten groeien met behulp van beweging, wat ze een beweegrijke toekomst tegemoet gaat opbrengen, dat vinden wij bij Monkey Moves super belangrijk! Dit heeft namelijk apeveel mooie voordelen!

Oeroude spaardrift

Het zit in onze natuur; sparen, sparen en nog meer sparen. En of onze apekoppies kunnen sparen bij Monkey Moves! Door punten te sparen, ook wel groeipunten genoemd, wordt het groeiproces inzichtelijk gemaakt. Dit is niet alleen voor jou als ouder apeleuk om in te kunnen zien, maar het is ook een manier om het doorzettingsvermogen van kinderen te stimuleren. Die oeroude spaardrift zit namelijk ook in jouw apekoppie! De groeipunten worden verdiend door het uitvoeren van allerlei verschillende activiteiten en het ontwikkelen van alle vaardigheden uit onze competentiematrix. Ons programma is gebouwd aan de hand van dit op de wetenschap geïnspireerde systeem, waardoor jouw apekoppie alle groeipunten kan sparen!

Groei, groeier, groeist

Groeipunten kunnen gespaard worden door lekker mee te doen met ons multisport programma, of dit nou in de gymzaal is of thuis! Door mee te doen aan de lessen spaart jouw apekoppie punten voor de verschillende vaardigheden die in de lessen aan bod komen. Jouw apekoppie kan ook thuis punten sparen. Door lekker actief te zijn met behulp van de Monkey Moves Play app spaart jouw kind ook groeipunten! 

Ga mee op junglereis! 

Jij kunt als ouder ook mee op junglereis, ga je mee? Als jouw apekoppie meedoet met de multisport lessen krijgen jullie een paspoortje mee naar huis! De docent zet elke week stempels in het paspoortje bij de vaardigheden die aan bod zijn gekomen. Zo kun je precies zien wat jouw apekoppie allemaal geoefend heeft! Elke 3 weken komt één van de populairste sporten uit Nederland aan bod in de lessen. Jouw apekoppie krijgt voor elke sport een sticker. Er wordt zo veel geleerd in de lessen dat het paspoortje op een gegeven moment vol raakt. Wees niet getreurd; elk lidmaatschapsjaar krijgt jouw apekoppie een nieuw paspoortje om in te sparen! Ook spaart jouw apekoppie groeipunten tijdens de lessen, die kun je terugzien in de Monkey Moves Play app!

Thuis kan ook lekker gespaard worden! In de Play app kunnen jij en jouw apekoppie allerlei activiteiten doen. Voor het uitvoeren krijgt jouw kind groeipunten die je in de Play app allemaal terug kunt vinden. In de app kun je precies zien welke groei jouw apekoppie doormaakt. Hierin staat namelijk per vaardigheid hoeveel punten jouw kind al heeft gespaard. Al deze vaardigheden komen uit onze competentiematrix, waar je ook alles over kunt vinden in de app! Pssst… door punten te sparen kan jouw apekoppie ook allerlei coole dingen unlocken in de app, sparen maar!

Menu