Nieuwsbrief augustus

NIEUWSBRIEF

Hierbij de beloofde nieuwsbrief met zoveel mogelijk informatie over het nieuwe seizoen.

We starten weer vanaf het weekend 4/5 september. Even lekker vakantie vieren en de batterij weer opladen!

De laatste weken van het afgelopen seizoen werd het drukker zoals de meesten hebben gemerkt. Ook met de inschrijvingen van proeflessers loopt het nu al aardig goed.
Dit houdt in dat jullie echt, jullie apekoppie(s), al eerder voor een les moeten aanmelden dan dat wat jullie tot nu toe hebben gedaan. Dit omdat het nu voor gaat komen dat lessen vol zitten en wanneer je je dan aan wilt melden zal het voorkomen dat dit dan niet meer gaat.
Plan je apekoppie dus in op je favoriete dag en tijdstip. Vanuit daar kun je zelf wisselen met de app trainin of als dit niet gaat contact met mij (Erik) opnemen.
De 10- lesweken kaart plan je zover als mogelijk in zodat ook daar de dagen en tijden al vooruit in de agenda staan.
Op deze manier voorkom je dus de teleurstelling dat je te laat bent met het inschrijven voor een les.

De planning voor het begin van het schooljaar ’21-‘22

We zijn nog steeds aan het proberen om ook doordeweeks lessen voldoende gevuld te krijgen zodat jullie meer keuze krijgen als je een keer niet kunt in het weekend.

De samenwerking met Ballorig heeft nog niet het gewenste resultaat opgeleverd. We blijven in samenwerking met Ballorig op zoek naar juiste dagen en juiste advertenties om hier meer apekoppies en hun ouders warm voor te maken.
Wellicht dat de maandagochtend ouder – kindlessen voor 1,5 – 4 jaar en de vrijdagmiddag voor 4- 9 jaar niet de juiste dagen zijn.
Voor nu staan deze dagen en uren wel in het rooster.

Zaterdag
De zaterdag is qua locatie en uren verplaatst en blijft op 2 verschillende locaties.
De laatste weken voor de vakantie was dit wat rommelig ook door het rare weer en Sporthal De Rijnstraat die dan weer wel, dan weer niet beschikbaar was.
Toch willen wij ook in die buurt van Den Bosch lessen blijven aanbieden. We gaan voor de kleinsten ouder-kind les geven in de zaal waar we de laatste les hadden, Sportzaal Educatief Centrum Hintham/KindCentrum Het ijzeren kind
AdresVincent van Goghlaan 28, 5246 GB Hintham/Den Bosch
Bij goed weer ook soms op het strandje van De Oosterplas want we willen de kinderen toch ook kennis laten maken met de verschillen tussen indoor en outdoor sporten..

De groep die zelfstandig kan/wil sporten zal vaak op het strandje bij de Oosterplas les hebben en af en toe ook in die gymzaal.
Wanneer het weer straks minder wordt dan zal ook in de gymzaal Sportzaal Educatief Centrum Hintham KIndCentrum Het ijzeren kind les worden gegeven.

De groepen die in Empel les hadden gaan vanaf het nieuwe seizoen les krijgen in de tent.
Daar hadden we de weken voorafgaand aan de vakantie al de laatste lessen.
Deze tent staat vanaf nu op Sportpark De groote Wielen. Groote Vlietlaan 61 5245 PB Rosmalen

Zondag
De zondagmorgen in Rosmalen bij Windkracht 5 is een groot succes. Zolang het goed weer is op het strandje voor Windkracht 5 aan De Groote Wielenplas of op het veldje achter de zaal en scholen. Af en toe en straks als het minder weer wordt ook in de gymzaal aldaar.
Ook zullen we met enige regelmaat les hebben in de tent op sportpark De Groote Wielen

Kleding
De kleding die was besteld dan wel ouders die hun tenue wilden ruilen tegen een andere maat hebben even moeten wachten. Dit omdat de kledingleverancier van Monkey Moves Nederland even niet kon leveren.
De 1e les zal ik de tenues bij hebben. Je mag mij ook appen zodat ik het bij jullie thuis kan afleveren.

Spaarsysteem
Ook was er vraag naar de posters en stickers. Monkey Moves gaat over op een nieuw spaarsyteem in de vorm van een paspoort. Daar kunnen de apekoppies stempels sparen, kunnen wij en jullie als ouders tekstjes erbij zetten en zijn er extra stempels te sparen.

ZOMERKAMP

Het Monkey Moves vakantiekamp van 26 t/m 30 juli was een fantastisch succes. Het kamp werd georganiseerd in samenwerking met Freerun073 en De Voetbalschool. Het samen sporten ging super en is zeker voor herhaling verder.
Ca 45 kinderen hebben op alle vlakken genoten, genoten en nog eens genoten en vooral ook heeeeeel veel LOL/FUN gehad en gemaakt.

Voor jongere apekoppies en/of voor diegenen die nog niet zonder ouders een hele dag durven te sporten, zou er iedere dag van 09:00 uur tot 10:15 uur een Monkey Moves les inclusief vrij sporten en coolingdown dansje met Apie zijn. Hier was helaas geen belangstelling voor. Mochten jullie suggesties hebben, wat we voor deze leeftijdsgroep een volgende keer kunnen organiseren, dan hoor ik dat graag!

In de herfstvakantie zullen we 2 of 3 dagen een sportdag organiseren.

Hoop dat iedereen daar weer bij wil zijn!

Overige nieuws items

Monkey Moves regio Nieuwegein geïnterviewd door het Nederlands Jeugdinstituut

Tijdelijk geen lessen in Enschede

Apetoffe lessen in Belfort!

(no-name)

Medewerkers gezocht!

Vertrouwenscontactpersoon van Monkey Moves

Waar wil je op inloggen?

Klik op de knop hieronder of je wilt inloggen op jullie leslocatie of naar onze online community wilt gaan.

Leslocatie login

Plan je volgende lessen in, wijzig je lidmaatschap of stuur een bericht naar jouw docent

Clubhuis login

Kom in contact met de andere leden van Monkey Moves, vind gratis extra beweegactiviteiten en doe mee aan leuke challenges via ons digitale clubhuis.