Online Apie beweegverhaal

Online Apie beweegverhaal 1

Woensdag 10 maart om 17:15 uur het tweede online Apie beweegverhaal. Log in via Google Meet, luister en beweeg mee met de avondturen van Apie. In dit tweede verhaal is Apie Op Stormia en ontmoet hij zijn eerste vriendje, Lou de Leeuw. Voeg je toe in de app groep waar ongeveer 15 minuten voor aanvang de Google […]

Schoolplein basisschool ‘t Palet

Schoolplein basisschool 't Palet 3

Super leuk dat je geïnteresseerd bent om mee te komen slingeren in Gouda! Een van de apeleuke locaties van de Monkey Moves multisportlessen in Gouda Goverwelle is te vinden op het schoolplein van basisschool ‘t Palet, Knipmolenweg 2 in Gouda.

Kinderfeestjes kunnen ook gewoon buiten

Kinderfeestjes kunnen ook gewoon buiten 4

De lente komt er weer aan. Echt tijd voor een feestje. Misschien wel dat feestje dat je in de winter hebt uitgesteld. En er kan veel niet, maar een sportief feestje buiten kan gewoon. Kijk op: www.monkeymoves.com/feestjes/

Schoolplein basischool Vindingrijk (Heemraadslag1, Gouda)

Schoolplein basischool Vindingrijk (Heemraadslag1, Gouda) 5

Super leuk dat je geïnteresseerd bent om mee te komen slingeren in Gouda! Een van de apeleuke locaties van de Monkey Moves multisportlessen in Gouda is te vinden op het schoolplein van basisschool Vindingrijk aan de Heemraadslag 1 in Gouda.

Gymzaal Sluismeesterslag

Gymzaal Sluismeesterslag 6

Super leuk dat je geïnteresseerd bent om mee te komen slingeren in Gouda Noord! Een van de apeleuke locaties van de Monkey Moves multisportlessen in Gouda is te vinden in de gymzaal aan de Sluismeesterslag.

Gymzaal De Oostvogel

Gymzaal De Oostvogel 7

Super leuk dat je geïnteresseerd bent om mee te komen slingeren in Gouda Goverwelle! Een van de apeleuke locaties van de Monkey Moves multisportlessen in Gouda is te vinden in de gymzaal van De Oostvogel.