even geduld, de pagina wordt geladen...

Locatie zoeker

Voor ouders

Vriendenboekje; franchisenemer Jordi Sticker

Monkey Moves blog

Ik ben:  Jordi en ik ben 25 jaar oud. Ik woon in Lent.Welke sporten heb jij beoefent? Turnen, judo en ik voetbal nog steeds. Welke opleidingen heb jij allemaal gevolgd? MBO Sport & Bewegen niveau 4 / HBO ALO (academie lichamelijke opvoeding)Wat is je grappigste sport blooper of sport moment? Toen ik een finale van een toernooi moest spelen en ik tijdens de wedstrijd het veld af rende omdat ik zo nodig naar de wc moest.Wat is je favoriete liedje in de Monkey Moves lessen? haai alarm Maak de zin af: in de Monkey Moves jungle…  …leer ik alle kinderen hun grenzen te verleggen en zelfvertrouwen te winnen. Wat is het grappigste moment in jouw Monkey Moves les?  Dat een apekoppie naar me toe kwam en vroeg of de gymzaal mijn thuis was. Waar kan Apie je voor wakker maken? een vliegreis naar een ver land.Welke franchisenemer of collega vind je het grappigste?  Hans uit Gouda 😉

Over de aperots Arnhem

Wanneer ben je franchisenemer geworden? Ik ben in april 2021 franchisenemer geworden.Waarom ben je Monkey Moves franchisenemer geworden? Omdat ik het belang van bewegen op jonge leeftijd super belangrijk vind. En ik hoop dat ik zoveel mogelijk apekoppies aan het bewegen kan krijgen in Arnhem e.o.Hoe ben je bij Monkey Moves terecht gekomen?  Ik was opzoek naar een baan, toen ik afstudeerde. Ik kwam een vacature tegen van Monkey Moves en toen zag ik mogelijkheden als franchisenemer. Waar komt je passie vandaan om kinderen in beweging te willen brengen?  Ik heb vroeger zelf heel veel gesport en ook meerdere sporten gedaan. Dit heeft me op veel vlakken geholpen als persoon wie ik nu ben. Dat wil ik andere kinderen ook mee geven voor hun toekomst. Wat maakt jouw werk zo speciaal? Omdat ik kinderen kan helpen in hun ontwikkeling. Wat is jouw visie met Monkey Moves Arnhem?  Kinderen ondersteunen in hun ontwikkeling op motorisch, sociaal en cognitief gebied. En daarnaast kinderen vooral plezier laten ervaren in de sport zodat ze hopelijk iets vinden wat ze leuk vinden en talent voor hebben. En vanuit daar hun hele leven lang gaan en blijven bewegen. 

 

Menu