even geduld, de pagina wordt geladen...

Locatie zoeker

Voor ouders

Vriendenboekje; franchisenemer Koen Logchies

Monkey Moves blog

Ik ben:  Koen Logchies en ik ben 27 jaar oud. Ik woon in Weesp. Welke sporten heb jij beoefent? Voetbal, Fitness, Surfen, snowboarden, skiën en duiken!Welke opleidingen heb jij allemaal gevolgd? Eerst de havo en toen mijn Bachelor Sport, Management en Ondernemen aan de Hogeschool van Amsterdam.Wat is je grappigste sport blooper of sport moment? Toen ik op de middelbare school zat mochten we een sport kiezen om te oefenen. Dit moest een sport zijn die je nog nooit had gedaan. Ik koos schoonspringen. Geen idee waarom maar ik hou erg van zwemmen en dat leek mij dus tof. Ik was vroeger erg goed in salto`s springen (nu helaas iets minder) maar ik kon dus een achteruit salto. Helaas is de springplank in het zwembad voor schoonspringen hoger dan normaal. Ik deed bij de eerste oefening gelijk een achteruit salto maar omdat ik zo lang in de lucht bleef zweven, draaide ik in mijn vlucht mijn hoofd naar rechts. Hierdoor ging mijn hele lichaam naar rechts en klapte ik vlak op het water met mijn been. De zwemmeester had nog nooit zo een harde klap op het water gehoord en de volgende dag was mijn hele been blauw van boven naar beneden. Iedereen moest er erg om lachten maar sindsdien denk ik wel twee keer na voordat ik zomaar een salto maak.Wat is je favoriete liedje in de Monkey Moves lessen? Indische waterlelies van de Efteling. Het is magisch om op dit nummer iedereen rond te zien huppelen en te genieten van bewegen.Maak de zin af: in de Monkey Moves jungle…  … ben je even helemaal vrij. Kun je eindelijk doen wat je helemaal zelf wilt en kun je nieuwe dingen proberen samen met je vrienden! Wat is het grappigste moment in jouw Monkey Moves les?  Het moment dat er tijdens een van de hockeylessen een kindje van 2,5 jaar oud de les binnen komt wandelen. Zonder getreuzel een hockeystick precies op de goede manier vast pakt, een tennisbal pakt en vervolgens de bal met de hockeystick helemaal goed over de hele bank duwt. Een oefening die vaak voor ouders al erg lastig is! Het was ongekend hoe knap dat was. Het leidde tot veel verbazing bij de ouders die keken.Waar kan Apie je voor wakker maken? Een voetbalwedstrijd met vrienden, een goed muziek festival, een leuke spelletjes avond met vrienden of surfen met mijn vriendin!Wat is je meest gekke eigenschap?  Ik hou veel van water. Het liefst spring ik overal in het water. Op de kampen is het waterfestijn daarom ook mijn favoriete onderdeel.Welke franchisenemer of collega vind je het grappigste?  Ik vind Hans uit Gouda het grappigste. Hij heeft veel energie en hij tovert altijd een lach op m’n gezicht.

Over de aperots Amsterdam

Wanneer ben je franchisenemer geworden? Ik ben in 2017 franchisenemer geworden.Waarom ben je Monkey Moves franchisenemer geworden? Mijn levensdoel is om iedereen de mogelijkheid te geven om te bewegen. Genoeg beweging gedurende de dag en in je leven is de basis van een gezond leven zonder welvaartsziekten. Het belang van bewegen begrijpen en het plezier van bewegen ervaren begint zo jong mogelijk. De voordelen hiervan zijn te merken in je hele leven. Het is fantastisch om daar een belangrijke rol in te spelen in het leven van de toekomstige generaties.Hoe ben je bij Monkey Moves terecht gekomen?  Via Springlab. Tijdens de oprichting van de franchise werd ik betrokken. Ik vind het altijd heel leuk om mee te denken met nieuwe en innovatieve concepten.Waar komt je passie vandaan om kinderen in beweging te willen brengen?  Ik heb gezien wat het met je doet als je niet gewend bent om te bewegen en je dus stil zit op je oude dag. Zo ben ik veel in verpleeghuizen geweest met mensen met dementie. Deze mensen zitten de hele dag stil. Dit is de reden dat ze zowel mentaal als lichamelijk zeer snel achteruit gaan.Wat maakt jouw werk zo speciaal? Wij spelen een belangrijke rol in het leven van jonge kinderen. Het is heel speciaal om de persoon of het bedrijf te zijn die jou als eerste de leukste beweegspelletjes lied zien en leerde goed te bewegen. Wie kent zijn/haar allereerste trainer nou niet?!Wat is jouw visie met Monkey Moves Amsterdam?  Wij willen alle kinderen in Amsterdam de mogelijkheid geven om te multisporten in hun buurt. Het moet mogelijk zijn om altijd te kunnen kiezen voor multisport en dus voor een brede motorische ontwikkeling. Uiteindelijk willen wij minimaal 1000 kinderen per week in onze lessen hebben in Amsterdam. Dat zijn 1000 kinderen die elke week (misschien wel voor het eerst) plezier beleven aan bewegen en daar de rest van hun leven profijt van hebben.
Menu