even geduld, de pagina wordt geladen...

Locatie zoeker

Voor ouders

Starten als franchisenemer bij Monkey Moves 2

Monkey Moves blog

Marketing en sales

Op dag twee werden marketing (hoe bereiken we onze doelgroep?) en sales (welke producten verkopen we?) behandeld. We gingen dieper in op het voeren van een verkoopgesprek en met een rollenspel konden we dit oefenen. Het tweede deel van de dag bespraken we de website, inclusief alle formulieren en ‘funnels’. Zo kan een ondernemer in zijn eigen regio de klant benaderen en binnenhalen als lid.

Maar ook financiën

De laatste dag van het theoretische deel stond in het teken van de financiën. Hoe kom ik aan omzet? Wat zijn de diverse inkomsten en uitgaven? Waaruit bestaat de boekhouding en wie gaat dat doen? Alle onze vragen werden beantwoord en daarnaast was er aandacht voor alle ins en outs omtrent belasting.

Praktijk

Dag vier en vijf van de opleidingsweek bestond uit praktijk! We startten met uitleg over de verschillende toestellen en attributen die in een gymzaal of sporthal voorkomen en wat ik ermee kan in een les. Er was aandacht voor de vier soorten lessen: de dreumesles, peuterles, kleuterles en basisschoolkindles. De eerste twee lessen zijn zogenoemde ouderkind lessen, de andere twee zijn zelfstandige lessen. Ieder bereidde een deel van een les voor en voerde deze uit voor de andere deelnemers van de opleiding. Super leuk om te doen en ook best spannend! Verdeeld over die twee dagen hebben we een aantal lessen bijgewoond van een collega in Utrecht.

Proost!

Voordat de week afgesloten werd, moesten we onze doelen stellen voor het eerste jaar en maakten we de franchisetoets. Vanaf 2021 mogen we ons allemaal franchisenemers noemen van Monkey Moves. Ik heb deze week als zeer interessant, leerzaam en apeleuk ervaren en kijk er met veel plezier op terug. Moe, maar voldaan ging ieder op weg naar zijn eigen Monkey Moves regio.

Menu