Kinderen zijn heel erg visueel ingesteld. Ze leren door te kijken, na te apen en vinden het fantastisch om bijzondere (en minder bijzondere) dingen te sparen. Hier spelen we bij Monkey Moves ook op in, want wat is er nu leuker voor jouw apekop om te zien wat hij al allemaal geleerd heeft? Zodra jullie lid worden van de Monkey Moves Club ontvangen jullie het eerste onderdeel van onze Monkey Moves Jungle. Op welk moment je ook instroomt; je kunt jouw jungle vullen met allerlei vaardigheden en sporten. Door de jaren heen groeien de aapjes en de jungle ook!

Op deze pagina kun je zien welke vaardigheden en onderdelen van de jungle je allemaal kunt sparen. Veel sport, leer en spaar plezier!

Wil je meer weten over het meerjarenplan van Monkey Moves. Klik dan eens op deze link naar het meerjarenplan van Monkey Moves

Iedere leeftijd start op zijn eigen plek in de jungle

Of jouw apekop nu bij ons komt sporten als hij net 18 maanden is of al bijna 9 jaar, zijn junglereis start op zijn eigen plaats in de jungle. Helemaal links begint de jungle voor de allerkleinste apekoppen en elke leeftijdsgroep sluit op elkaar aan. Niet alleen op de inhoud van de lessen, maar dus ook in de jungle. Kijk hieronder maar eens hoe de basis van de jungle groeit!

De Monkey Moves Junglereis 1

Iedere leeftijd start op zijn eigen plek in de jungle

Soms zit je als apekop een paar jaar in dezelfde leeftijdsgroep. Dit betekent niet dat de ontwikkeling van jouw apekop stil staat. In tegendeel, jouw apekop groeit in motorische- en sociale vaardigheden. Er zal echter altijd wel iets te leren en te ontdekken blijven in de jungle. Zo groeit de jungle dus niet alleen in de breedte, maar ook de hoogte in. Kijk hieronder maar eens!

De Monkey Moves Junglereis 2

Elke 3 weken én ieder jaar sparen jullie nieuwe vaardigheden

Je wilt natuurlijk weten wat jouw apekop allemaal leert; welke motorische- en sociale vaardigheden worden geactiveerd en welke sport daarbij past. Daarom sparen jullie bij Monkey Moves elke drie weken een sticker die jullie op de spaarposter kunnen plakken.

In het meerjarig programma van Monkey Moves worden elk jaar de vaardigheden moeilijker, uitdagender en complexer. De stickers veranderen en ook de jungle verandert met Apie mee. In totaal zijn er maarliefst 48 verschillende aapjes te verdienen! Zie ook in het bewegende plaatje alle sporten die Apie met jouw apekop wilt spelen.

Lees op deze pagina alles over het meerjarenplan van Monkey Moves

De Monkey Moves Junglereis 3
De Monkey Moves Junglereis 4
De Monkey Moves Junglereis 5
De Monkey Moves Junglereis 6

Monkey Moves de sportclub voor jarenlang plezier

Monkey Moves is de sportclub waarbij apekoppen ieder jaar beter, sneller en soepeler gaan bewegen. Wanneer jouw apekop een nieuw Monkey Moves seizoen ingaat, verdient hij een nieuwe poster! In de junglereis gaat deze poster hoger de boom in (Huh?! check de visualisatie hieronder voor een beeld hierbij!). Op deze manier is er voor jouw apekop dus elk seizoen nieuw spaarmateriaal te verdienen en kan jouw apekop zijn of haar eigen ontwikkeling bijhouden. Op de grote A3 spaarposter die jullie bij een lidmaatschap krijgen staat Apie in de verschillende sporthoudingen al voorzichtig aangegeven. Samen kunnen jullie proberen de sticker heel netjes op de juiste plek te plakken. Dat is dan weer goed voor de fijne motoriek en natuurlijk de trots en het zelfvertrouwen; weer wat geleerd!

Kijk de gehele Monkey Moves jungle groeien!

Hieronder groeit eerst de jungle en daarna komen ook nog eens alle apies erin. Wat een avontuur staat jullie te wachten.

De Monkey Moves Junglereis 7